Ανοίγει και επίσημα σήμερα η ποδοσφαιρική σεζόν για την ομάδα μας, η οποία θα κληθεί να δώσει το πρώτο παιχνίδι της για το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ρεθύμνου.
Στις 16.30 σήμερα το απόγευμα, η ομάδα μας θα φιλοξενήσει στο γήπεδο Ατσιποπούλου τον Ρεθυμνιακό, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Α’ Φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΡ. Στον ίδιο όμιλο συμπεριλαμβάνονται και οι ομάδες, Αρκάδι Αγγελιανών και ΠΑΟ Αλφάς, που αναμετρώνται σήμερα την ίδια ώρα στο γήπεδο Αλφάς.

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι για την ομάδα μας θα είναι αρκετά δυνατό τεστ αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον ένα από τους δύο εκπροσώπους του Ρεθύμνου στην Γ’ Εθνική. Το ευχάριστο για τον προπονητή μας Φίλιππο Μουρτζανό είναι πως δεν υπήρξε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και έχει στην διάθεση του 20 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές, από τους οποίους λίγο πριν την σέντρα θα επιλέξει τους 18 που θα συμπληρώσουν την 18άδα για το σημερινό παιχνίδι. Έτσι την 20μελή αποστολή για το σημερινό παιχνίδι με τον Ρεθυμνιακό αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές:
Τσιλιμπάρης, Βενιεράκης, Προβιάς, Σαμιώτης, Τζαγκαράκης, Πολύχρονος, Ζαχαριουδάκης, Κωστόπουλος, Στεφανάκης, Χατζηκωνσταντίνου, Χαροκόπος, Μαυρής, Λαδιανός, Σκαλιδάκης, Λελεδάκης, Ρ. Αποστολάκης, Αλεξανδρόπουλος, Βάρδας, Τσακάλι, Ψυχαράκης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι ανέτοιμοι Πολυδώρου, Ζότο, Πίσα, ο Πάγκαλος (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων), αλλά και οι τραυματίες Μενιουδάκης (ισχίο από Δευτέρα θα δοκιμάσει), Ξυδάκης (ενοχλήσεις στο γόνατο), Τσαπόκου (ενοχλήσεις στο γόνατο), Χαραλαμπάκης (ενοχλήσεις στη μέση).

Προηγούμενο άρθροΜε 20αδα… στο ματς Κυπέλλου με τον Ρεθυμνιακό στο Ατσιπόπουλο
Επόμενο άρθροΕξαιρετική εμφάνιση για την ομάδα μας, λύγισε στο 83’ (0-1)