Πανέτοιμη η ομάδα μας για το 3ο φετινό επίσημο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Ρεθύμνου. Με στόχο να φτάσει στο 3χ3 που θα την διατηρήσει στην κορυφή η Ε.Α.Π. υποδέχεται στις 19.00 σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Ατσιποπούλου την Ασή Γωνιά.

Οι δύο ομάδες μαζί με την Φλόγα Ρουστίκων συγκατοικούν στην κορυφή έχοντας από δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό σύντομο μαραθώνιο της Β’ κατηγορίας. Για ένα ακόμη παιχνίδι ο τεχνικός μας Κώστας Πολύχρονος έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα απουσιών αφού ούτε λίγο, ούτε πολύ δεν υπολογίζει σε 8 ποδοσφαιριστές. Πιο συγκεκριμένα για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται για διάφορους λόγους οι Ν.Μ. Σταυριδάκης, Ν.Κ. Σταυριδάκης, Μαγαράκης, Τσιλιμπάρης, Σπ. Μαρινάκης, Τσιτσόλης, Χαραλαμπάκης, Σταρένιος.

Όλοι οι υπόλοιποι είναι κανονικά στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου για το σημερινό παιχνίδι, το οποίο ορίστηκε να διευθύνει ο Κώστας Καλυβιανάκης, με βοηθούς τους Λιοδάκη, Αρμενατζόγλου και παρατηρητή διαιτησίας τον Κυριάκο Δελήμπαση.

Προηγούμενο άρθροΣαββατιάτικη δράση για την Ακαδημία μας
Επόμενο άρθροΚρίμα και άδικο, ήττα στο 94’ για την ομάδα μας