Πρεμιέρα κάνει σήμερα η ομάδα μας στο 57ο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου, η αυλαία του οποίου άνοιξε από το Σάββατο (5/10).

Η Ε.Α.Π. θέλει να κάνει ποδαρικό με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, φιλοξενούμενη στις 16.00 σήμερα το απόγευμα στους Αρμένους από τον τοπικό ΟΦΑ. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας μας είναι εξαιρετικό, έχοντας ξεκινήσει καλά η ποδοσφαιρική σεζόν, με την πρόκριση στις 10 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου ΕΠΣΡ με δύο νίκες στον 4ο Όμιλο της Α’ φάσης (στην Β’ φάση θα αντιμετωπίσει την Ασή Γωνιά σε διπλά παιχνίδια).

Στο σημερινό παιχνίδι των Αρμένων, ο τεχνικός μας Φίλιππος Μουρτζανός έχει συμπεριλάβει 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή (ένας θα αποκλειστεί λίγο πριν την σέντρα), έχοντας ξανά αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει. Η αποστολή για το σημερινό (16.00) παιχνίδι αποτελείται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές:

Τσιλιμπάρης, Βενιεράκης, Πολύχρονος Σαμιώτης, Τζαγκαράκης, Ζαχαριουδάκης, Κωστόπουλος, Μαυρής, Λαδιανός, Σκαλιδάκης, Αλεξανδρόπουλος, Λελεδάκης, Χαροκόπος, Χατζηκωνσταντίνου, Αποστολάκης, Βάρδας, Τσακάλι, Ζότο, Χαραλαμπάκης.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Μανώλης Γρύλλης, έχοντας για βοηθούς την Ελένη Συργούνη και τον Μανώλη Λιοδάκη, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Βασίλης Γαγάνης.

Προηγούμενο άρθροΗ αποστολή της ομάδας μας για την πρεμιέρα με ΟΦΑ
Επόμενο άρθροΠοδαρικό με το δεξί… στην Α’ ΕΠΣΡ, 2-0 τον ΟΦΑ