Γεμάτο… με αθλητική δράση ήταν το Σάββατο (11/11) για την Ακαδημία μας με τρία ηλικιακά τμήματα να δίνουν τα πρώτα επίσημα παιχνίδια στα πρωταθλήματα τους.

Στο γήπεδο βρέθηκαν σήμερα το ηλικιακό τμήμα Κ16 της Ε.Α.Π., αλλά και τα δύο γκρουπ του ηλικιακού τμήματος Κ12. Έτρεξαν, μόχθησαν και χάρηκαν το παιχνίδι αντιμετωπίζοντας παιδιά της ηλικίας τους σε αυτές τις δύο κατηγορίες. Το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο Ατσιποπούλου το τμήμα Κ16 της Ε.Α.Π. φιλοξένησε τον ΑΟΝ Αστέρα2 γνωρίζοντας την ήττα με 0-1, σε παιχνίδι που είχε κύριο χαρακτηριστικό τον δυνατό άνεμο. Το απόγευμα αγωνίστηκαν τα δύο γκρουπ του ηλικιακού τμήματος Κ12, με την Ε.Α.Π.1 να φιλοξενεί τον ΑΟΝ Αστέρα στο γήπεδο Ατσιποπούλου σε παιχνίδι που ολοκληρώθηκε με ήττα 4-5 της ομάδας μας. Την ίδια ώρα η Ε.Α.Π.2 αγωνίστηκε στο γήπεδο Αλφάς με αντίπαλο τον Αστέρα Περάματος2 από τον οποίο ηττήθηκε με 3-1, χάνοντας όμως η ομάδα μας δύο πέναλτι.

Πρωτάθλημα Κ16
Ε.Α.Π. – ΑΟΝ Αστέρας2 0 – 1
ΤΟ ΓΚΟΛ: 6’ Λεγκεγκάι.
ΔΟΚΑΡΙ: 42’ Ποθουλάκης
Ε.Α.Π. (Παντελής Κατικάς): Βροντάκης, Μανουσάκης (65’ Ι. Λιμάκης), Λιβαθηνός, Χριστοδουλάκης, Κ. Κλειδής, Τζωρτζινάκης, Φυρογένης (65’ μ. Κυριακάκης), Ποθουλάκης, Λιμάκης (41’ Μανταδάκης), Πολιτάκης (52’ Τσαχάκης), Κιτράκης.

Πρωτάθλημα Κ12
Ε.Α.Π.1 – ΑΟΝ Αστέρας1 4 – 5
Ε.Α.Π.1 (Κώστας Πολύχρονος): Π. Λιονής, Καλονόμος, Εμ. Σερπέζης, Π. Δελήμπασης, Μ. Καράλης, Στ. Σπανουδάκης, Λιουδάκης, Μετζάκης, Γ. Τζουγανάκης, Σταυριανάκης, Χατζηδάκης, Κουτουλάκης, Ι. Σφακιανάκης.

Αστέρας – Περάματος2 – Ε.Α.Π.2 3 – 1
Ε.Α.Π.2 (Αντώνης Λαδιανός): Γρύλλης. Λιναρίτης, Καστρινάκης, Μπογατίνης, Δρυγιαννάκης, Κοκολάκης, Πυργαρούσης.

Προηγούμενο άρθροΏρα για δράση το Σάββατο για Κ16 & Κ12 της ΕΑΠ
Επόμενο άρθροΓια το 3χ3 την Κυριακή (11.00) η ΕΑΠ με Απόλλωνα στα Μισίρια