Σάββατο γεμάτο… ήταν και το σημερινό (24/2) για την Ακαδημία της ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ όπου τρεις ομάδες από δύο ηλικιακά τμήματα βρέθηκαν στα γήπεδα του νομού.

Εμπειρίες, παιχνίδι, διασκέδαση και χαρά για τα παιδιά των αναπτυξιακών τμημάτων της Ε.Α.Π. στα παιχνίδια που έδωσαν συμμετέχοντας στα επίσημα πρωταθλήματα Υποδομών της ΕΠΣ Ρεθύμνου. Την αρχή έκανε το τμήμα Κ16 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από τιο 2008 και μικρότεροι) της Ακαδημίας μας γνωρίζοντας την ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό Ρεθύμνου στο γήπεδο Μισιρίων σε παιχνίδι για την 7η αγωνιστική. Ακολούθησαν οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων της ηλικιακής κατηγορίας Κ12 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από τιο 2012 και μικρότεροι), η Ε.Α.Π.1 φιλοξένησε νωρίς το μεσημέρι τον ΟΦ Αρμένων για την 7η αγωνιστική του Α’ Ομίλου, ενώ το βράδυ και πάλι στο γήπεδο Ατσιποπούλου, η Ε.Α.Π.2 αναμετρήθηκε με τον ΑΟΝ Αστέρα2 για τον Β’ όμιλο.

Πρωτάθλημα Κ16 (γεννηθέντες από το 2008 και μικρότεροι)
Ολυμπιακός Ρεθύμνου – Ε.Α.Π. 4 – 0
Διαιτητής Αγαλιώτης.
ΤΑ ΓΚΟΛ: 2’ (Σ) Κλίνης, 30’ (Σ) Τζανιδάκης, 62’ (Σ), 69’ (Σ) Γωνιωτάκης.
Ε.Α.Π. (Παντελής Κατικάς): Σπ. Χαραλαμπάκης, Λιμάκης, Λιβαθηνός, Κιτράκης, Κ. Κλειδής, Χριστοδουλάκης, Φυρογένης (50’ Τσαχάκης), Γ. Τζωρτζινάκης (63’ Μανταδάκης), Μιχ. Κλειδής (57’ Βροντάκης), Μανουσάκης (31’ Μιχ. Κυριακάκης), Ποθουλάκης.

 

Πρωτάθλημα Κ12 (γεννηθέντες από το 2012 και μικρότεροι)
Α’ Όμιλος: Ε.Α.Π.1 – ΟΦ Αρμένων 7 – 0
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λιοδάκης.
Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Ι. Σφακιανάκης, Π. Λιονής, Παναγιωτάκης, Καλονόμος, Σπανουδάκης, Σερπέζης, Λιουδάκης, Μετζάκης, Μαστοραντωνάκης, Καράλης, Κουτουλάκης, Γ. Τζουγανάκης, Γ. Σφακιανάκης.

 

Β’ Όμιλος: Ε.Α.Π.2 – ΑΟΝ Αστέρας2 3 – 8
Ε.Α.Π. (Λευτέρης Καζαμίας): Χατζηδάκης, Φουρναράκης, Λιναρίτης, Καστρινάκης, Ζεάκης, Κοκολάκης, Πυργαρούσης, Σίνγκ, Αρχοντάκης, Νικολιδάκης, Μυλωνάκης, Βανταράκης.

Προηγούμενο άρθροΑκόμη ένα Σάββατο (24/2) στο γήπεδο… για την Ακαδημία της Ε.Α.Π.
Επόμενο άρθροΣήμερα (16.00) με Ασή Γωνιά στο Ατσιπόπουλο η Ε.Α.Π.