Πλούσια ήταν η δράση ένα ακόμη Σάββατο για την Ακαδημία μας στα γήπεδα του Ρεθύμνου συμμετέχοντας στα πρωταθλήματα Υποδομών ΕΠΣΡ.

Τρεις ομάδες από δύο ηλικιακές κατηγορίες βρέθηκαν στους αγωνιστικούς χώρους και γεύτηκαν… την χαρά του παιχνιδιού και της άθλησης, δίνοντας ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις με ποδοσφαιριστές της ηλικίας τους. Την αρχή έκανε η ηλικιακή κατηγορία Κ16 της Ακαδημίας μας (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2008 και μικρότεροι) όπου αναμετρήθηκε στο γήπεδο Μισιρίων με τον ΑΟ Άρη, σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική. Η ομάδα μας βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ και στο ημίχρονο με 0-2, με τον ΑΟ Άρη να είναι ακόμη πιο ποιοτικός στην επανάληψη φτάνοντας στο ευρύ 6-1.

Ακολούθως το απόγευμα, την σκυτάλη πήραν οι δύο ομάδες του ηλικιακού τμήματος Κ12 της Ακαδημίας μας (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2012 και μικρότεροι) σε παιχνίδια για την 5η αγωνιστική. Αρχικά η Ε.Α.Π.2 φιλοξένησε στο γήπεδο Ατσιποπούλου τον Ποσειδώνα για τον Β’ Όμιλο, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε η αναμέτρηση της Ε.Α.Π.1 αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο της Αλφάς τον Αστέρα Περάματος1.

Πρωτάθλημα Κ16 (γεννηθέντες από το 2008 και μικρότεροι)
ΑΟ Άρης – Ε.Α.Π. 6 – 1
ΤΟ ΓΚΟΛ: 72’ (Σ) Ποθουλάκης.
Ε.Α.Π. (Παντελής Κατικάς): Χαραλαμπάκης (70’ Βροντάκης), Μιχ. Κυριακάκης (41’ Λιμάκης), Λιβαθηνός, Χριστοδουλάκης, Κιτράκης, Κ. Κλειδής, Ποθουλάκης, Τζωρτζινάκης, Πολιτάκης (41’ Μανουσάκης), Αποστολάκης (57’ Τσαχάκης), Μ. Κλειδής.

Πρωτάθλημα Κ12 (γεννηθέντες από το 2012 και μικρότεροι)
Αστέρας Περάματος1 – Ε.Α.Π.1 3 – 2
Ε.Α.Π.1 (Κώστας Πολύχρονος): Λιονής, Σπανουδάκης, Σερπέζης, Καλονόμος, Παναγιωτάκης, Σταυριανάκης, Λιουδάκης, Μετζάκης, Τζουγανάκης, Καράλης, Δελήμπασης.

Ε.Α.Π.1 – ΑΟ Ποσειδών 1 – 5
Ε.Α.Π.2 (Αντώνης Λαδιανός): Κλάδος, Χασάν, Λιναρίτης, Αρχοντάκης, Ζεάκις, Μπογατίνης, Δρυγιαννάκης, Κοκολάκης, Πυργαρούσης, Βανταράκης, Μαστοραντωνάκης.

Προηγούμενο άρθροΣτο γήπεδο και το Σάββατο (27/1) Κ16 και Κ12 της Ακαδημίας μας
Επόμενο άρθροΤην Κυριακή από τις Μέλαμπες ξεκινά ο β’ γύρος για την Ε.Α.Π.