Ένα ακόμη Σάββατο με έντονη ποδοσφαιρική δράση για την Ακαδημία μας ήταν το σημερινό με τρεις ομάδες από δύο ηλικιακά τμήματα να δίνουν το παρόν στα γήπεδα του Ρεθύμνου, αγωνιζόμενα στα επίσημα πρωταθλήματα Υποδομών ΕΠΣΡ.

Την αρχή έκανε σήμερα το πρωί το ηλικιακό τμήμα Κ16 της Ε.Α.Π. (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2008 και μικρότεροι) όπου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής κέρδισε με 1-0 τον Ποσειδώνα Γερανίου σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Ατσιποπούλου.

Αργότερα το απόγευμα ακολούθησαν τα παιχνίδια των δύο ομάδων μας για την ηλικιακή κατηγορία Κ12 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2012 και μικρότεροι). Η Ε.Α.Π.1 αναμετρήθηκε στο γήπεδο Αγγελιανών με το τοπικό Αρκάδι και η Ε.Α.Π.2 στο γήπεδο Καλογεράκη με τον Ολυμπιακό Ρεθύμνου2, επίσης σε παιχνίδια για την 3η αγωνιστική σε Α’ και Β’ Όμιλο αντίστοιχα.

Πρωτάθλημα Κ16
Ε.Α.Π. – ΑΟ Ποσειδών 1 – 0
ΤΟ ΓΚΟΛ: 46’ (Σ) Μαρ. Κλειδής.
ΑΣΙΣΤ: 46’ Χριστοδουλάκης.
Ε.Α.Π. (Παντελής Κατικάς): Βροντάκης, Εμ. Αποστολάκης (74’ Φυρογένης) Μαρ. Κυριακάκης, Χριστοδουλάκης, Κιτράκης, Κ. Κλειδής, Γ. Τζωρτζινάκης, Μαρ. Κλειδής (63’ Μανταδάκης), Πολιτάκης, Β. Ποθουλάκης, Μιχ. Κυριακάκης (72’ Μανουσάκης).

Πρωτάθλημα Κ12
Αρκάδι Αγγελιανών – Ε.Α.Π.1 4 – 1
Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Κλάδος, Σερπέζης, Καλονόμος, Δελήμπασης, Μετζάκης, Παναγιωτάκης, Λιουδάκης, Σπανουδάκης, Καράλης, Μωράκης, Κουτουλάκης.

Ολυμπιακός Ρ.2 – Ε.Α.Π.2 5 – 3
Ε.Α.Π.2 (Αντώνης Λαδιανός): Γρύλλης, Χασάν, Φουρναράκης, Νικολιδάκης, Μπογατίνης, Κοκολάκης, Ζεάκης, Καστρινάκης, Πυργαρούσης, Μυλωνάκη, Βανταράκης, Αρχοντάκης, Μανταδάκης.

Προηγούμενο άρθροΠρώτη απώλεια, παραμένει αήττητη η Ε.Α.Π. μετά το 3-3 στα Αγγελιανά
Επόμενο άρθροΔράση για Κ14 και Κ10 της Ακαδημίας μας