Σπουδαίο βαθμό κατέκτησε η ομάδα μας στα Μισίρια με το αγγλικό 3-3 να σφραγίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας και αυτών της Ασή Γωνιάς στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Η ομάδα μας έμεινε στο -3 από την κορυφή και παραμένει σε απόσταση βολής, αν και από το 53’ αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γεωργιουδάκη με 2η κίτρινη κάρτα. Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι μεταξύ των δύο καλύτερων ομάδων της κατηγορίας μέχρι τώρα, με την ομάδα μας να δείχνει χαρακτήρα και να υποχρεώνει στην πρώτη απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα την Ασή Γωνιά. Μάλιστα, αν η τύχη ήταν με το μέρος της ομάδας μας θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, έχοντας δοκάρι με τον Ραφαήλ Αποστολάκη στο 65’ σε μια απίστευτη ευκαιρία. Ντεμπούτο με την ομάδα μας έκαναν οι Μανώλης Παυλάκης και Σπύρος Σκάρας.

Φάσεις και Γκολ

4’ ο Λέσι εκτελεί με πάσα το κόρνερ στον Κ. Χατζηκωνσταντίνου, ο οποίος με όμορφο σουτ από τα όρια της περιοχής πετυχαίνει το 1-0.

5’ με κάθετη πάσα ο Κ. Χατζηκωνσταντίνου θα βγει τετ α τετ ο Ν. Μπαρκάτσας αλλά το πλασέ του θα μπλοκάρει ο Μιχελουδάκης.

11’ ο Καλτσουνίδης τροφοδοτεί τον Γεωργιουδάκη και αυτός με δυνατό σουτ θα ισοφαρίσει σε 1-1.

28’ κόρνερ του Καλτσουνίδη, η κεφαλιά του Μαγαράκη θα φύγει άουτ.

47’ κόρνερ του Δ.Ε. Μανωλακάκη, ο Αποστολάκης θα πιάσει στο πρώτο δοκάρι την κεφαλιά αλλά ο Κουκουναράς θα μπλοκάρει.

51’ κάθετη πάσα του Λαδιανού, ο Σωτηρόπουλος προσπαθεί να διώξει αλλά ο πεισματάρης Μανωλακάκης θα βάλει την κόντρα και θα στείλει την μπάλα στο δοκάρι και θα περάσει την γραμμή όπως υπέδειξαν β’ βοηθός και διαιτητής για το 1-2.

53’ αποβάλλεται με 2η κίτρινη ο Γεωργιουδάκης για μαρκάρισμα πάνω στον Κ. Μπαρκάτσα.

61’ σουτ του Φιλιππόπουλου η μπάλα θα φύγει άουτ.

62’ ο Χατζηκωνσταντίνου με κάθετη πάσα θα βρει στο πρόσωπο τον Μαγαράκη ο οποίος θα βρεθεί στο έδαφος, το παιχνίδι θα συνεχιστεί με την μπάλα να καταλήγει στον Λέσι ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή θα ισοφαρίσει σε 2-2.

64’ σουτ του Λέσι διώχνει ο Μιχελουδάκης, νέο σουτ Ν. Μπαρκάτσα εντυπωσιακά θα διώξει και πάλι ο πορτιέρε της ομάδας μας.

65’ αντεπίθεση της ομάδας μας με τον Λαδιανό να τροφοδοτεί τον Αποστολάκη, το σουτ του οποίου θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Κουκουναρά.

68’ νέα καλή επέμβαση του Μιχελουδάκη σε τετ α τετ με τον Ν. Μπαρκάτσα.

69’ όμορφη ενέργεια και σουτ του Αποστολάκη, θα μπλοκάρει ο Κουκουναράς.

85’ μετά από σύγχυση με σουτ ο Κ. Χατζηκωνσταντίνου θα πετύχει το 3-2 για την Ασή Γωνιά.

86’ ο Καλτσουνίδης με κάθετη πάσα θα βγάλει τετ α τετ τον Αποστολάκη, το πλασέ του οποίου θα διώξει ο Κουκουναράς, αλλά το ριμπάουντ θα κερδίσει ο Λελεδάκης και θα πλασάρει εύστοχα στην κενή εστία διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρ. Σταυρουλάκης, Ι. Φραγκιαδάκης, Ν. Σαρής.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 4’ (Σ), 85’ (Σ) Χατζηκωνσταντίνου, 62’ (Σ) Λέσι – 11’ (Σ) Γεωργιουδάκης, 51’ (Σ) Δ.Ε. Μανωλακάκης, 86’ (Σ) Λελεδάκης.

ΑΣΙΣΤ: 4’ Λέσι – 11’ Καλτσουνίδης.

ΔΟΚΑΡΙ: 65’ Ρ. Αποστολάκης.

ΚΟΚΚΙΝΗ: 53’ Γεωργιουδάκης (2η κίτρινη).

ΑΣΗ ΓΩΝΙΑ (Νίκος Χριστουλάκης): Κουκουναράς, Φιλιππόπουλος (71’ Φ. Ιμπραχίμι), Π. Μεργέμογλου, Ν. Μπαρκάτσας, Κ. Χατζηκωνσταντίνου, Κοπανάκης (46’ Γαλερός), Κ. Μπαρκάτσας (74’ Τσουμάγκας), Α. Χριστοφοράκης, Κιαγιάς (87’ Ψαρουδάκης), Σωτηρόπουλος, Λέσι (87’ Μανουσάκης).

Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Μιχελουδάκης, Εμ. Παυλάκης, Καραμπατζάκης (46’ Λελεδάκης), Μαγαράκης, Γεωργιουδάκης, Α. Κωστόπουλος (74’ Λίτσι), Ρ. Αποστολάκης, Δ.Ε. Μανωλακάκης (54’ Σκάρας), Α. Λαδιανός (74’ Ι. Χαραλαμπάκης), Καλτσουνίδης, Τσακάλη (81’ Σαρινάκης).

Προηγούμενο άρθροΣτα Μισίρια η Κ10 της Ακαδημίας της Ε.Α.Π.
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση Ε.Α.Π.: «Δυστυχώς, σήμερα γυρίσαμε πολλά χρόνια πίσω…»