Την ευκαιρία να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας συμμετέχοντας στην γιορτή του Socca World Cup 2019.

Η Ακαδημία μας ήταν προσκεκλημένη των διοργανωτών την Πέμπτη στην πανέμορφη εγκατάσταση που έχει «στηθεί» στην παραλία της πόλης μας, με τους μικρούς ποδοσφαιριστές μας να συνοδεύουν τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας και της αντίστοιχης της Λετονίας, κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο, όπως και κατά την ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων των δύο χωρών. Τα παιδιά της Ακαδημίας μας συνόδευσαν ο πρόεδρος και υπεύθυνος της Ακαδημίας κ. Νίκος Βερνάδος, η υπεύθυνη συντονισμού κα Μαρία Παπαθωμά, ο γενικός αρχηγός της ανδρικής ομάδας κ. Μπάμπης Χαραλαμπάκης, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Παντελής Κατικάς και οι προπονητές της Ακαδημίας κ.κ. Δημήτρης Δομαζάκης, Δημήτρης Κωστόπουλος, Δημήτρης Σαμιώτης.

Η Ακαδημία της ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ ευχαριστεί και συγχαίρει τους διοργανωτές για αυτό το μοναδικό event που λαμβάνει χώρα στον τόπο μας. Παράλληλα συγχαίρει την Εθνική μας ομάδα για την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου και ιδιαίτερα τα δικά μας παιδιά, τον βοηθό προπονητή Γιώργο Μπαστάκη και τους ποδοσφαιριστές Αντώνη Παπαδάκη, Δημήτρη Σιόρε και Μιχάλη Κριτσωτάκη. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Προηγούμενο άρθροΝικηφόρο πέρασμα της ομάδας μας (1-2) με Ασή Γωνιά για το Κύπελλο
Επόμενο άρθροΠρεμιέρα στο Ατσιπόπουλο με ΑΟΝ Αστέρα1 για την Κ14