Με στόχο την κατάκτηση της 2ης νίκη στο πρωτάθλημα, η ομάδα μας φιλοξενεί σήμερα (19.00) στο γήπεδο Ατσιποπούλου το Αρκάδι Αγγελιανών, σε παιχνίδι για την 10η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Με πυξίδα τις καλές εμφανίσεις των προηγούμενων αγωνιστικών η Ε.Α.Π. είναι αποφασισμένη να πανηγυρίσει το δεύτερο τρίποντο της, απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους με αυτήν. Το ευχάριστο για τον κόουτς Φίλιππο Μουρτζανό είναι πως βλέπει αρκετούς ποδοσφαιριστές μας να τίθενται και πάλι στην διάθεση του, δίνοντας έξτρα λύσεις για το σημερινό παιχνίδι. Οι Κόκκαλης, Μάλτσι, Ρ. Αποστολάκης, Μπουλής επιστρέφουν και πάλι στην αποστολή, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν και πάλι σημαντικές απουσίες. Εκτός πλάνων για το σημερινό παιχνίδι είναι οι Μαγαράκης, Τσαπόκου, Σαρινάκης.

Την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί υπό το φως των προβολέων στις 19.00 το απόγευμα θα διευθύνει ο Φάνης Κετεσίδης, έχοντας για βοηθούς τους Σταύρο Φραντζεσκάκη και Τιμόθεο Πατελάκη, με παρατηρητή διαιτησίας τον Κυριάκο Δελήμπαση.

Προηγούμενο άρθροΉττα με αρκετές ατυχίες… για την Κ16 της Ε.Α.Π.
Επόμενο άρθροΙσόπαλη η ομάδα μας με το Αρκάδι Αγγελιανών