Δεν απέφυγε την ήττα σήμερα το πρωί στους Αρμένους η ομάδα μας, από την Ασή Γωνιά σε παιχνίδι για την 17η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου. Πέρα από την ομάδα του Αποκόρωνα η ομάδα μας είχε να αντιμετωπίσει επιπλέον τις πολλές και σημαντικές απουσίες, δεχόμενη ένα γκολ στην αρχή και ένα ακόμη στο φινάλε του παιχνιδιού.

Ούτε λίγο ούτε πολύ στους Αρμένους σήμερα, η ομάδα μας παρατάχθηκε χωρίς 9 ποδοσφαιριστές, αφού στους 6 γνωστούς, Λαδιανό, Πάγκαλο, Σαμιώτη (τραυματίες), Βάρδα, Παπαχρήστο, Σκαλιδάκης (λόγω ανειλημμένων προσωπικών υποχρεώσεων), πριν την έναρξη του παιχνιδιού προστέθηκε η απουσία των Αλεξανδρόπουλου, Χαροκόπου, ενώ στην προθέρμανση τέθηκε νοκ άουτ και ο Μαυρής (ενοχλήσεις στον προσαγωγό). Μετά από όλα αυτά η αποστολή της ομάδας μας έγινε ακόμη πιο δύσκολη έπειτα και από το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων, μόλις στο 3ο λεπτό. Παρά ταύτα αν και η ενδεκάδα μας απαρτιζόταν από 4 15χρονους, 7 συνολικά ποδοσφαιριστές κάτω των 20 και με μέσο όρο μόλις 20,9 ετών, πάλεψε το παιχνίδι και είχε τις δικές τις στιγμές για να μπορέσει να φτάσει στην ισοφάριση. Όμως και για την Ασή Γωνιά πολύ καλή παρουσία είχε ο 15χρόνος τερματοφύλακας Ιωάννης-Αχιλλέας Μαρινάκης, κρατώντας σε 2-3 περιπτώσεις ανέπαφη την εστία του και στο φινάλε οι γηπεδούχοι σε μια αντεπίθεση πέτυχαν το 2-0.

Φάσεις και γκολ

2’ σέντρα του Στεφανάκη κεφαλιά του Ζότο θα μπλοκάρει ο Ι-Α Μαρινάκης.

3’ ο Κριτσωτάκης με κάθετη πάσα βγάζει τετ α τετ τον Ι. Βασιλείου, ο οποίος πλασάρει εύστοχα για το 1-0.

14’ ο Ι. Βασιλείου με κάθετη πάσα θα βγάλει τετ α τετ το Ν. Αποστολάκη, αλλά το πλασέ του θα διώξει ο Τσιλιμπάρης.

22’ όμορφη ομαδική ενέργεια με τελικό αποδέκτη τον Ζότο, το σουτ του οποίου θα διώξει σε κόρνερ ο Ι-Α Μαρινάκης.

26’ πονηρή εκτέλεση φάουλ του Ζότο, θα πέσει στην αριστερή του γωνία ο Ι-Α Μαρινάκης και θα απομακρύνει.

61’ φάουλ του Ζότο θα μπλοκάρει ο Ι-Α Μαρινάκης.

88’ αντεπίθεση της Ασή Γωνιάς με τον Γασπαράκη να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας μας, σε οριακή για οφσάιντ φάση και να τροφοδοτεί τον Εμμ. Κουνδουράκη, ο οποίος σε κενή εστία πέτυχε το 2-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γρύλλης, Βασίλογλου, Καραγιαννόπουλος.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 3’ (Σ) Ι. Βασιλείου, 88’ (Σ) Εμμ. Κουνδουράκης.

ΑΣΙΣΤ: 3’ Κριτσωτάκης, 88’ Θ. Γασπαράκης.

ΑΣΗ ΓΩΝΙΑ (Χρήστος Βασιλείου): Ι-Α Μαρινάκης, Δελημήτσος, Κριτσωτάκης, Ντεμίρι (76’ Εμ. Κουνδουράκης), Ι. Βασιλείου, Παπαδογιαννάκης, Καρδαμίτσης (63’ Θεοδωράκης), Ανδρουλιδάκης (79’ Λέσι), Σκλομπονάκης, Ν. Αποστολάκης (70’ Θ. Γασπαράκης), Αντουράκης.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τσιλιμπάρης, Πολύχρονος, Τζαγκαράκης, Στεφανάκης, Ζότο, Τσακάλη, Α. Πολυδώρου, Χατζηκωνσταντίνου, Λελεδάκης, Ρ. Αποστολάκης (70’ Π. Πολυδώρου), Χαραλαμπάκης.

Προηγούμενο άρθροΣήμερα (11.15) η Ε.Α.Π. στους Αρμένους με την Ασή Γωνιά
Επόμενο άρθροΟ Π. Πολυδώρου νέο μέλος του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας μας