Πάλεψε, προηγήθηκε, κοίταξε στα μάτια για μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού τον πολύ δυνατό Ερμή Ζωνιανών, αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 1-3 στο γήπεδο Ατσιποπούλου.

Η ομάδα μας μπήκε παθιασμένη και πολύ καλά οργανωμένη, μπλοκάροντας όλα τα επιθετικά ατού του αντιπάλου στα πρώτα 30’ λεπτά, καταφέρνοντας μάλιστα να ανοίξει το σκορ με την «γκολάρα» του Αλέξανδρου Μέλι, ο οποίος είδε εκτός θέσης τον Δανδάλη και από 35 μέτρα τον «κρέμασε» για το 1-0. Μια στιγμή αδράνειας δεν επέτρεψε στην ομάδα μας να πάει στην ανάπαυλα προηγούμενη, με τον Ερμή να κερδίζει πέναλτι και να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 37’. Στην επανάληψη, οι «πράσινοι» ευτύχησαν στην πρώτη επίσκεψη τους στα καρέ της ομάδας μας να πάρουν τον προβάδισμα στο σκορ (1-2) και να έχουν τον έλεγχο στη συνέχεια, σημειώνοντας και τρίτο γκολ λίγο πριν από το φινάλε.

Φάσεις και γκολ

5’ σουτ του Σκουτέλη η μπάλα θα φύγει άουτ.

29’ ο Μέλι με ένα φοβερό πλασέ από 35 μέτρα θα «κρεμάσει» το Δανδάλη, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα μας, 1-0.

36’ ο Ν. Ζερβός εφορμά στην περιοχή μας με τον Δημητριάδη στην προσπάθεια του να τον ανακόψει, να τον ανατρέπει και να δίνεται πέναλτι.

37’ Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Μπαμπουλάκης και ισοφαρίζει σε 1-1 για τον Ερμή Ζωνιανών.

45’+ κόρνερ Μπαμπουλάκη, κεφαλιά του Χριστοδούλου η μπάλα θα φύγει άουτ.

53’ ο Σκουτέλης με ατομική ενέργεια θα κερδίσει τις κόντρες και με σουτ από τα όρια της περιοχής θα πετύχει το 1-2 για τον Ερμή Ζωνιανών.

55’ καλό σουτ του Λυδάκη έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Δημητριάδης θα διώξει σε κόρνερ.

67’ ο Μαυρής θα βρεθεί στο έδαφος σε μονομαχία με τον Κοζυράκη μέσα στην περιοχή, με τον κ. Ρ. Σταυρουλάκη να λέει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

79’ σέντρα του Λυδάκη, ο Μπαμπουλάκης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι θα διαμορφώσει το τελικό 1-3.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρ. Σταυρουλάκης, Λιοδάκης, Βασίλογλου.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Δημητριάδης, Πολύχρονος, Μέλι, Τσακάλι (77’ Φ. Βερνάδος), Τζαγκαράκης, Μαυρής (88’ Λελεδάκης), Αλεξανδρόπουλος (60’ Ρ. Αποστολάκης), Χαροκόπος, Χατζηκωνσταντίνου, Σπυριδάκης, Ιμπραχίμι.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Στέλιος Κοζανίδης): Δανδάλης, Σκουτέλης (89’ Γ. Παρασύρης), Ψαλιδάκης, Κοζυράκης, Λαζαρίδης (81’ Βαρδάκης), Λυκούδης, Χριστοδούλου, Σπαχής (85’ Γ. Παπαδάκης), Μπαμπουλάκης, Ν. Ζερβός, Χιώτης (46’ Λυδάκης).

Προηγούμενο άρθροΜε πάθος σήμερα με τον δυνατό Ερμή Ζωνιανών στο Ατσιπόπουλο
Επόμενο άρθροΗ αποστολή για το παιχνίδι Κυπέλλου με Μέλαμπες