Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι – το τελευταίο στα πλαίσια της προετοιμασίας της – έδωσε η ομάδα μας σήμερα στο γήπεδο Περάματος με αντίπαλο τον τοπικό Αστέρα. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι δύο απευθείας εκτελέσεις φάουλ, αλλά και ένα σπάνιο γκολ του Γράντζα από μακρινή απόσταση πήρε τη νίκη με σκορ 3-1. Η ομάδα μας για ένα ακόμη παιχνίδι αγωνίστηκε με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που καθημερινά δείχνουν την εξέλιξη και βελτίωση τους, δημιουργώντας και χάνοντας ευκαιρίες για να πετύχει ακόμη περισσότερα γκολ. Πλέον, μπαίνουμε σε αγωνιστική εβδομάδα, με την ομάδα μας να ξεκινάει από Δευτέρα την προετοιμασία της για το πρώτο επίσημο παιχνίδι, με τον Ρεθυμνιακό στο γήπεδο Ατσιποπούλο, το Σάββατο (14/9) στις 16.30 το απόγευμα.

Ο Αστέρας Περάματος ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 18’ με όμορφη εκτέλεση φάουλ του Χρήστου Πλαΐτη. Η ομάδα μας απείλησε στο 23’ αλλά το σουτ του Αλεξανδρόπουλου δεν ανησύχησε το Νικηφόρο, ο οποίος μπλόκαρε. Στο 32’ ο τερματοφύλακας του Αστέρα Περάματος, Νικηφόρος ανέκοψε με φάουλ εκτός περιοχής τον εφορμούντα Χατζηκωνσταντίνου ο οποίος θα μπορούσε να πλασάρει στην ανυπεράσπιστη εστία, ενώ στο 41’ το σουτ του Σκαλιδάκη αφού κόντραρε έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης στο 55’, ο Αστέρας Περάματος είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Παπαγιαννάκη, με την ομάδα μας να αγγίζει την ισοφάριση στο 66’ αλλά το σουτ του Σαμιώτη από καλή θέση έφυγε άουτ. Στο 68’ ο Χρήστος Πλαΐτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Βενιεράκη για το 2-0, ενώ στο 81’ ο Γράνζτας με ένα μακρινό ασύλληπτο σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Βενιεράκη για το 3-0. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 87’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μηνά Μαυρή.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τσιλιμπάρης (61’ Βενιεράκης), Δ. Κωστόπουλος, Τζαγκαράκης, Πολύχρονος, Ψυχαράκης (22’ λ.τ. Αλεξανδρόπουλος), Μαυρής, Σαμιώτης, Λαδιανός (79’ Τσακάλι), Σκαλιδάκης (69’ Ζαχαριουδάκης), Χατζηκωνσταντίνου, Ρ. Αποστολάκης (59’ Χαροκόπος).

Προηγούμενο άρθροΝέο φιλικό σήμερα (18.00) εκτός με Αστέρα Περάματος
Επόμενο άρθροΣτην ομάδα μας ο Ίβο Τσακάλι