Με μεγάλη έκπληξη, ενημερωθήκαμε το μεσημέρι της Παρασκευής 7/8/2020, από δημοσιεύσεις στον ηλεκτρονικό τύπο, ανακοίνωση του ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ που επίσης έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του (www.episkopifc.gr) για την διαδικασία που έχει ξεκινήσει για την στελέχωση των ομάδων Κ19 και Κ17.

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ απόλυτα την ιστορία, την πορεία και τις προσπάθειες που έχει καταβάλλει εδώ και πολλά χρόνια ο ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ, στον οποίο ευχόμαστε να εκπροσωπήσει επάξια το ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Όμως δεν θα μπορούσαμε να μην εκφράσουμε την έντονη ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΜΑΣ για τον τρόπο που χειρίζεται η «ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ» τα υπόλοιπα «φίλα» σωματεία του Ρεθύμνου και πως τα αντιμετωπίζει.

Στην εν λόγω ανακοίνωση με τίτλο «Επισκοπή «under»: Προσκλητήριο στους ταλαντούχους του Ρεθύμνου» αναφέρονται ποδοσφαιριστές που δήθεν έχουν επιλεγεί από τον υπεύθυνο σκάουτινγκ των τμημάτων Υποδομής του ΑΟ Επισκοπής κ. Χαράλαμπο Αποστολάκη, προέρχονται και ανήκουν στην Ακαδημία των συλλόγων μας.

Λόγω του ότι θεωρούμε τουλάχιστον ανήθικη την κίνηση του ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ να δημοσιοποιήσει ονόματα ποδοσφαιριστών μας ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΑΣ, θέλουμε να υποβάλλουμε κάποια καίρια ερωτήματα.

Γνωρίζετε, τι κόπος, τι χρήματα, πόσες ώρες εκπαίδευσης από προπονητές ποδοσφαίρου και τι ιδρώτας έχει χυθεί να «χτιστεί» η κάθε ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ;

Άραγε με αυτό τον τρόπο λειτουργούν οι «ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ» που θέλουν να εκπροσωπήσουν ένα ολόκληρο νομό;

Με ποιο δικαίωμα χρησιμοποιείται τα ονόματα των ποδοσφαιριστών μας χωρίς να έχετε τη δική μας συναίνεση; Απλά με ένα email που αποστείλατε σε κάποιους από εμάς, την περασμένη Τρίτη ή Πέμπτη, χωρίς να πάρετε κάποια δική μας απάντηση;

Και επιπλέον τι μπορεί να προσφέρουν οι ομάδες Κ19 & Κ17 του ΑΟ Επισκοπής στα παιδιά τα οποία έχουμε γαλουχήσει ποδοσφαιρικά στις Ακαδημίες μας, εδώ και πολλά χρόνια; Μήπως ότι έχουν προσφέρει και σε παιδιά προηγούμενων ετών τα οποία σας εμπιστευτήκαμε;

Όλοι οι σύλλογοι που υπογράφουμε την παρούσα ανακοίνωση, έχουμε δώσει τα διαπιστευτήρια μας για την φιλοσοφία, τον τρόπο σκέψης και την υλοποίηση τους. Δεκάδες παιδιά έχουν παραχωρηθεί από τις Ακαδημίες όλων των συλλόγων, σε πραγματικά ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΕ της Ελλάδας και του εξωτερικού, που σεβάστηκαν την ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.

Γιατί εσείς αγαπητοί φίλοι του ΑΟ (ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΠΑΕ) ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ, όσο και να προσπαθείτε, ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ.

Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ, αγαπητοί κύριοι, δεν αγοράζεται, ούτε επιβάλλεται, αλλά ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ.

Μετά τιμής,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘ. Νικόλαος Παπαδάκης του Αντωνίου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕ ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΡΙΝΕ Νικόλαος Βερνάδος

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ Γεώργιος Δρουδάκης

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΣΣΝ ΦΟΙΝΙΚΑΣ Γεώργιος Καλατζιδάκης

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΟΔΑ-ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Γεώργιος Χριστουλάκης

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟΣ Κυριακή Τσικιντίκου

Προηγούμενο άρθροΠρεμιέρα φιλικών σήμερα (18.00) με Τάλως Μελιδονίου στο Ατσιπόπουλο
Επόμενο άρθροΉττα με καλή εμφάνιση στο φιλικό με Τάλως Μελιδονίου