Ευκαιρία για ξεμούδιασμα είχαν οι ποδοσφαιριστές στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο το Σπήλι στο γήπεδο Ατσιποπούλου. Οι φιλοξενούμενοι με ανατροπή επικράτησαν με 1-2 στο πρώτο φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων μετά από σχεδόν 15 ημέρες προετοιμασίας.

Ήταν μια καλή ευκαιρία για τον τεχνικό μας Κώστα Πολύχρονο να δει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών μας, δοκιμάζοντας αρκετά πράγματα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας που θα διεξαχθεί 21-22 Οκτωβρίου. Μάλιστα, χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες δίνοντας από 40’ στους 22 ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του, στην φιλική αναμέτρηση διάρκειας 80’.

Το σκορ άνοιξε για την ομάδα μας με πλασέ ο Κώστας Παυλάκης μετά από κάθετη πάσα του Καζαμία στο 21’, για να ισοφαρίσει στο 25’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Γεωργακάκης. Η ομάδα μας είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο 33’ με τον κεραυνό του Κ. Παυλάκη που έδιωξε εντυπωσιακά ο πορτιέρο του Σπηλίου και στο 71’ με τον Στέλιο Τζουγανάκη, ο οποίος είδε τον «κίπερ» των φιλοξενουμένων να απομακρύνει την μπάλα. Το τελικό 1-2 για τον ΑΟ Σπηλίου σημείωσε στο 77’ ο Μελαδάκης.

Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Τσιλιμπάρης, Σαρινάκης, Α. Κωστόπουλος, Τσαπόκου, Ζήκος, Τσακάλη, Ι. Χαραλαμπάκης, Κ. Παυλάκης, Σωπασουδάκης, Καζαμίας, Λαδιανός.

Β’ Ημίχρονο: Σπ. Χαραλαμπάκης, Ν.Ν.Α. Γεωργιουδάκης, Μαγαράκης, Λίτσι, Σκάρας, Σταυριδάκης, Μανωλακάκης, Τσέλακ, Τζουγανάκης, Ρουσσάκης, Ν.Ν.Β. Γεωργιουδάκης.

Προηγούμενο άρθροΣήμερα (20.00) το πρώτο φιλικό της Ε.Α.Π. με το Σπήλι
Επόμενο άρθροΗ Ακαδημία μας στο φιλανθρωπικό τουρνουά του Ρεθυμνιακού