Φιλική ήττα γνώρισε η ομάδα μας με 1-3 από τον Φοίνικα σε φιλικό που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο γήπεδο Ατσιποπούλου.

Η ομάδα μας εμφανίστηκε κουρασμένη, αν και είχε τις ευκαιρίες να βρει δίχτυα στο α’ ημίχρονο, με τους Βάρδα (12’), Μαυρή (31’), Μέλι (38’), με τον Γιώργο Προβιά να πραγματοποιεί δύο καλές επεμβάσεις σε τετ α τετ με τους Μέτα (1’) και Μαστρογιαννάκη (39’). Στο β’ ημίχρονο η ομάδα μπήκε καλύτερη έχοντας μια καλή ευκαιρία στο 52’ με τον Σπυριδάκη, την κεφαλιά του οποίου μπλόκαρε ο Κοκολάκης, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Φοίνικας κέρδισε πέναλτι, με τον Παπαδογιάννη να ανοίγει το σκορ παρότι ο Τριποδιανός βρήκε την μπάλα. Στο 61’ ο Μαστρογιαννάκης πέτυχε το 0-2 με πλασέ με την ομάδα μας να μειώνει σε 1-2 με εξαιρετικό πλασέ του Σπυριδάκη, ο οποίος πέτυχε το πρώτο ανεπίσημο γκολ της ομάδας μας, μετά από μπαλιά του Τσακάλι (1-2). Στο 89’ ο Φοίνικας κέρδισε δεύτερο πέναλτι, με τον Τριποδιανό αυτή την φορά να αποκρούει την εκτέλεση του Τσιαρτσίου, αλλά στο 90’ με κεφαλιά του Παπαδογιάννη διαμορφώθηκε το τελικό 1-3.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Γ. Προβιάς (46’ Τριποδιανός), Χότζα (31’ Ρ. Αποστολάκης, 73’ Τσακάλι), Ιμπραχίμι (51’ Ποθουλάκης, 85’ Πίσα), Τζαγκαράκης (79’ Βροντάκης), Σκαλιδάκης (41’ Λελεδάκης, 60’ Χαροκόπος), Χατζηκωνσταντίνου (82’ Καραμπατζάκης), Μέλι (56’ Χαραλαμπάκης), Βάρδας (78’ Τσαπόκου), Μαυρής (44’ Βερνάδος), Αλεξανδρόπουλος (71’ Τζουγανάκης), Σπυριδάκης.

* Επόμενο φιλικό για την ομάδα μας το Σάββατο 22 Αυγούστου στις 17.30 το απόγευμα στο γήπεδο Ατσιποπούλου, με τον Ποσειδώνα Γερανίου.

Προηγούμενο άρθροΚαλωσορίζουμε στην Ε.Α.Π. τον Λευτέρη Σπυριδάκη
Επόμενο άρθροΞεκίνησαν οι εργασίες για την τοποθέτηση πυλώνων ηλεκτροφωτισμού στο «σπίτι» μας (photos)