Ευκαιρία για ξεμούδιασμα από την καθημερινότητα των προπονήσεων είχαν οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής μας ομάδας στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με τον ΟΦ Αρμένων που διεξήχθη στο γήπεδο Ατσιποπούλου.

Σε φιλική αναμέτρηση διάρκειας 80’ λεπτών η ομάδα μας επικράτησε με 3-0 απέναντι στον ΟΦ Αρμένων που αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία Ρεθύμνου. Η ομάδα μας έβγαλε αγωνιστικότητα και πειθαρχία στο παιχνίδι της και έφτασε δίκαια στην επικράτηση αφού ήταν ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Ντεμπούτο με την ομάδα μας, έστω και ανεπίσημο, έκαναν τα νέα αποκτήματα της ομάδας μας Μανώλης Δαμανάκης και Νίκος Κυμιωνής, Ευαγ. Λαδιανός.

Ειδικότερα στο α’ ημίχρονο, η Ε.Α.Π. έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και βρέθηκε να προηγείται με 2-0. Στο 13’ ο Μανώλης Δαμανάκης με προβολή άνοιξε το σκορ, εκμεταλλευόμενος την σέντρα του Καζαμία, ενώ στο 33’ ο Τσακάλη έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα, αλλά βρήκε και στον Μανώλη Παυλάκη, στον οποίο χρεώνεται το 2-0. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, στο 42’ ήρθε το 3-0 για την ομάδα μας με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μανώλη Δαμανάκη με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μανωλακάκη.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 13’ (Σ), 42’ (Κ) Εμ. Δαμανάκης, 33’ (Σ) Εμ. Παυλάκης.

ΑΣΙΣΤ: 13’ Καζαμίας, 33’ Τσακάλη, 42’ Μανωλακάκης.

Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Τσιλιμπάρης (41’ Σπ. Χαραλαμπάκης, 67’ Βροντάκης), Εμ. Παυλάκης (41’ Σταυριδάκης), Καρδάρας (41’ Λίτσι), Σαμιώτης (41’ Τσαπόκου), Σαρινάκης, Μαγαράκης, Τσακάλη (41’ Κ. Παυλάκης), Αντ. Λαδιανός (41’ Μανωλακάκης), Καζαμίας, Τσέλακ (41’ Κυμιωνής), Δαμανάκης (51’ Ευαγ. Λαδιανός).

Προηγούμενο άρθροΜε χαρά και πολύ κρύο… επέστρεψε στο γήπεδο η Ακαδημία μας
Επόμενο άρθροΔράση σε Κ14 και Κ10 για την Ακαδημία της Ε.Α.Π.