Εβδομάδα γεμάτη ποδοσφαιρική δράση… αλλά και κοινωνικό χαρακτήρα θα έχει η ερχόμενη για την Ακαδημία μας ενόψει τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Για μία ακόμη χρονιά, 7η κατά σειρά, η ομάδα μας, πιστή στον θεσμό διοργανώνει την «Χριστουγεννιάτικη Εβδομάδα» από την Δευτέρα 19 ως και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου. Στο γήπεδο Ατσιποπούλου αυτές τις 5 ημέρες θα λάβουν χώρα πολλές δράσεις ποδοσφαιρικές και μη, με τα μέλη της Ακαδημίας μας να ενδυναμώνοντας την κοινωνική ευαισθησία, τη συνεργασία, το εφ’ αγωνίζεστε,το σεβασμό. Για αυτό έχει προγραμματιστεί όλες αυτές τις ημέρες να συγκεντρώνονται τρόφιμα τα οποία και θα παραδοθούν στην ενορία Ατσιποπούλου οπου θα τα προωθήσει σε άπορες  οικογένειες της περιοχής.

Η «Χριστουγεννιάτικη Εβδομάδα» είναι αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά, με το παιχνίδι για όλα τα ηλικιακά τμήματα της Ακαδημίας μας να είναι έντονο, δίνοντας σειρά φιλικών αναμετρήσεων με τα αντίστοιχα τμήματα των Ακαδημιών ΑΟΝ Αστέρα, ΟΦ Αρμένων, Ρεθυμνιακού, Άρη Ρεθύμνου και Ολυμπιακού Ρεθύμνου, τα οποία θα φιλοξενηθούν Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στο γήπεδο Ατσιποπούλου. Παράλληλα, την Τρίτη 20/12 θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο κανονισμών διαιτησίας από τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΡ κ. Δελήμπαση Κυριάκο, για τους ποδοσφαιριστές των τμημάτων Κ14 και Κ16 της Ακαδημίας μας.

Την τελευταία ημέρα της «7ης Χριστουγεννιάτικης Εβδομάδας» την Παρασκευή (23/12) τα παιδιά της Ακαδημίας θα ανταλλάξουν συμβολικά, δώρα μεταξύ τους. Με την ολοκλήρωση της «7ης Χριστουγεννιάτικης Εβδομάδας», η Ακαδημία μας θα κλείσει από τις 24 Δεκεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, ανοίγοντας ξανά τις πύλες της την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου.

Προηγούμενο άρθροΜε νίκη (3-0) και από την κορυφή αποχαιρετάει…το 2022 η Ε.Α.Π.
Επόμενο άρθροΚοινωνική προσφορά, παιχνίδι και χαμόγελα… στην «7η Χριστουγεννιάτικη εβδομάδα» (photos)