Εβδομάδα γεμάτη ποδοσφαιρική δράση… αλλά και κοινωνικό χαρακτήρα θα έχει η ερχόμενη για την Ακαδημία μας ενόψει τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Για μία ακόμη χρονιά, 8η κατά σειρά, η ομάδα μας, πιστή στον θεσμό διοργανώνει την «Χριστουγεννιάτικη Εβδομάδα» από την Δευτέρα 18 ως και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, από τις 17.00 ως τις 19.30 καθημερινά. Στο γήπεδο Ατσιποπούλου αυτές τις 5 ημέρες θα λάβουν χώρα πολλές δράσεις ποδοσφαιρικές και μη, με τα μέλη της Ακαδημίας μας να ενδυναμώνοντας την κοινωνική ευαισθησία, τη συνεργασία, το ευ αγωνίζεστε, το σεβασμό. Για αυτό έχει προγραμματιστεί όλες αυτές τις ημέρες να συγκεντρώνονται τρόφιμα τα οποία και θα παραδοθούν στις ενορίες Ατσιποπούλου και Πρινέ όπου θα τα προωθήσουν σε άπορες  οικογένειες της περιοχής. Επιπλέον φέτος θα συγκεντρώνονται παιχνίδια που δεν χρησιμοποιούν τα παιδιά ώστε να διανεμηθούν επίσης στις ενορίες Ατσιποπούλου και Πρινέ.

Η «Χριστουγεννιάτικη Εβδομάδα» είναι αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά, με το παιχνίδι για όλα τα ηλικιακά τμήματα της Ακαδημίας μας να είναι έντονο, δίνοντας σειρά φιλικών αναμετρήσεων με τα αντίστοιχα τμήματα των Ακαδημιών ΑΟΝ Αστέρα, Ρεθυμνιακού, Άρη Ρεθύμνου και Φλόγας Ρουστίκων, τα οποία θα φιλοξενηθούν Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στο γήπεδο Ατσιποπούλου.

Την τελευταία ημέρα της «8ης Χριστουγεννιάτικης Εβδομάδας» την Παρασκευή (22/12) τα παιδιά της Ακαδημίας θα ανταλλάξουν συμβολικά, δώρα μεταξύ τους. Με την ολοκλήρωση της «8ης Χριστουγεννιάτικης Εβδομάδας», η Ακαδημία μας θα κλείσει από τις 23 Δεκεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, ανοίγοντας ξανά τις πύλες της την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου.

Προηγούμενο άρθροΠρωταθλήτρια Χειμώνα… στο ρελαντί η Ε.Α.Π.!
Επόμενο άρθροΗ «8η Χριστουγεννιάτικη Εβδομάδα» της Ε.Α.Π. σκόρπισε χαμόγελα, παιχνίδι και κοινωνική προσφορά…. (photos)