Στην καθιερωμένη εδώ και 6 χρόνια «Χριστουγεννιάτικη Εβδομάδα» μπαίνει η Ακαδημία μας και όλα τα μέλη μας από την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου. Το γήπεδο Ατσιποπούλου έχει φορέσει τα γιορτινά του και η Ακαδημία της Ε.Α.Π. τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα ενάντια του covid19, είναι έτοιμη να υποδεχθεί την «6η Χριστουγεννιάτικη Εβδομάδα», η οποία περιλαμβάνει πολλά φιλικά παιχνίδια για όλα τα ηλικιακά τμήματα της, αλλά και άλλες σημαντικές δράσεις που έχουν συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα.

Η «Χριστουγεννιάτικη Εβδομάδα» θα διεξαχθεί από σήμερα Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, τις απογευματινές ώρες όπου και λειτουργεί σε καθημερινή βάση η Ακαδημία μας. Προσκεκλημένοι της Ακαδημίας μας είναι οι σύλλογοι ΑΟΝ Αστέρας, ΟΦ Αρμένων, ΠΑΕ Επισκοπή και Ρεθυμνιακός, τα τμήματα των οποίων θα φιλοξενήσουμε σε φιλικά παιχνίδια και τουρνουά όλες αυτές τις ημέρες. Σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα δοθεί αναμνηστικός έπαινος για την συμμετοχή του στην «6η Χριστουγεννιάτικη Εβδομάδα» της Ε.Α.Π.
Παράλληλα η ομάδα μας έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμα και άλλες δράσεις, όπως την συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας που θα παραδοθούν στην Ενορία Ατσιποπούλου. Επίσης, ήδη στον χώρο εντευκτηρίου του γηπέδου Ατσιποπούλου εκτίθονται έργα των μικρών ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας μας στην Έκθεση Ζωγραφικής που έχει στηθεί, με θέμα των δημιουργιών των παιδιών, την «ΟΜΑΔΑ».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ «6ης ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
Δευτέρα 20/12 (16.30-19.30) Φιλικά Παιχνίδια στα Ηλικιακά Τμήματα Κ6, Κ8, Κ10, Κ12
Τρίτη 21/12 (17.30) Φιλικό Παιχνίδι Κ16
Τετάρτη 22/12 (16.30-19.30) Φιλικά Παιχνίδια στα Ηλικιακά Τμήματα Κ6, Κ8, Κ10, Κ12
Πέμπτη 23/12 (17.30) Φιλικό Παιχνίδι Κ14

Προηγούμενο άρθροΑναβλήθηκε το παιχνίδι της ομάδας μας την Κυριακή με ΑΟΝ Αστέρα
Επόμενο άρθροΤο τμήμα μπάσκετ της Ε.Α.Π. στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά του Ρέθυμνο BC