Ανανεωμένη και με μεγάλη διάθεση για δουλειά ξεκίνησε την προετοιμασία της η ομάδα μας, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Στο γήπεδο Ατσιποπούλου ήταν προγραμματισμένο το πρώτο επίσημο ραντεβού για την φετινή σεζόν, για τους ποδοσφαιριστές μας και τον προπονητή μας Φίλιππο Μουρτζανό.

Πριν από την προπόνηση τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός από τον πάτερ Μιχάλη Μυστράκη, παρουσία εκπροσώπων της ΕΠΣΡ και των Διαιτητών. Η ΕΠΣΡ εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα κ. Γιώργο Δασκαλομαρκάκη και τον Ταμία κ. Δημήτρη Κουργιαντάκη, ενώ το ΣΔΠΡ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του Μιχάλης Βοσκάκης, ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Γαγάνης, ενώ παρευρέθηκε και ο παρατηρητής διαιτησίας Κώστας Δημητρακάκης. Το παρόν στον Αγιασμό και την πρώτη προπόνηση έδωσαν η διοίκηση της ομάδας μας προεξέχοντος του προέδρου Νίκου Βερνάδου και του γενικού αρχηγού Μπάμπη Χαραλαμπάκη, οι οποίοι καλωσόρισαν παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους φιλοξενούμενους μας. Σύντομη ομιλία έκαναν οι κ.κ. Δασκαλομαρκάκης και Βοσκάκης.

Αμέσως μετά την τέλεση του Αγιασμού, ακολούθησε η προπόνηση υπό τις οδηγίες του Φίλιππου Μουρτζανού, με την συμμετοχή 18 ποδοσφαιριστών. Δικαιολογημένα απουσίαζαν οι Μανώλης Βενιεράκης, Σταύρος Πάγκαλος, Δημήτρης Σαμιώτης, Νίκος Ξυδάκης και Μιχάλης Καρδαμίτσης. Ξεχωριστή η παρουσία των νεοαποκτηθέντων Γιώργου Σκαλιδάκη, Αριστείδη Ζαχαριουδάκη, Άγγελου Μενιουδάκη και Νίκου Χατζηκωνσταντίνου, όπως φυσικά και των παιδιών που προωθήθηκαν από την Ακαδημία μας.

Ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς ο πρόεδρος της ομάδας μας Νίκος Βερνάδος και ο προπονητής μας Φίλιππος Μουρτζανός, προέβησαν στην ακόλουθη δήλωση:

Νίκος Βερνάδος (πρόεδρος Ε.Α.Π.)

«Ξεκινάει μια καινούρια χρονιά και εύχομαι υγεία σε όλα τα παιδιά, αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες του Ρεθύμνου. Η ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ θα πορευτεί για μία ακόμη χρονιά πιστή στις αρχές και την φιλοσοφία που πρεσβεύει. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και για τη φετινή μας προσπάθεια. Σκοπός μας είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα έχει την σφραγίδα του προπονητή μας Φίλιππου Μουρτζανού, αναδεικνύοντας το ταλέντο των νεαρών ποδοσφαιριστών μας και μαζί με τα έμπειρα παιδιά, η ομάδα μας να εκπέμπει υγεία. Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε μια πολύ καλή και εποικοδομητική χρονιά».

Φίλιππος Μουρτζανός (προπονητής Ε.Α.Π.) «Αρχικά θα ήθελα ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία σε όλους και χωρίς τραυματισμούς. Καλωσορίζουμε τα νέα παιδιά που προστέθηκαν στο ρόστερ της ομάδας. Ξεκινάει μια νέα χρονιά, όπου η φιλοσοφία και οι στόχοι είναι ξεκάθαροι. Η ανάδειξη των νεαρών ποδοσφαιριστών με τη βοήθεια των πιο έμπειρων, ώστε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα βελτιώνεται καθημερινά. Περιμένουμε την προσθήκη 2-3 ποδοσφαιριστών ακόμη για να συμπληρωθεί το ρόστερ. Με εργατικότητα, συνεργασία, συνέπεια και βάσει των συνθηκών που μας παρέχει η ομάδα σε όλα τα επίπεδα, θεωρώ ότι η χρονιά θα είναι επιτυχημένη».

Προηγούμενο άρθροΕπέστρεψε στο σπίτι του ο Σκαλιδάκης!
Επόμενο άρθροΝέος άνεμος στην Ακαδημία μας, στις 20 Αυγούστου ξεκινούν οι εγγραφές