Με μεγάλη διάθεση και με την ευχή η νέα ποδοσφαιρική σεζόν να μην έχει καμία σχέση με τις δύο προηγούμενες, ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της, η ομάδα μας.

Το πρώτο ραντεβού ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν 2021-2022 έγινε στο γήπεδο Ατσιποπούλου, με τον κόουτς Φίλιππο Μουρτζανό και τον άμεσο συνεργάτη του – πλέον – Κώστα Πολύχρονο, είχαν το γενικό πρόσταγμα, δίνοντας τον τόνο και τον ρυθμό για την πρώτη προπόνηση. Σε αυτήν έδωσαν το παρόν 21 ποδοσφαιριστές, με δικαιολογημένα απόντες τους Δημητριάδη, Κόκκαλη, Μαυρή, Μέλι, Ι. Τζαγκαράκη, Πάγκαλο, Τσακάλι, Τζουγανάκη, Καρδαμίτση.

Για μία ακόμη χρονιά η συνταγή… είναι γνωστή και άκρως επιτυχημένη, με την ομάδα μας να συνεχίζει να εμπιστεύεται τα νεαρά παιδιά που αναδεικνύονται από την Ακαδημία μας και όχι μόνο, στα οποία δίνει χώρο και χρόνο, εντός του αγωνιστικού χώρου.

Στην σημερινή πρώτη προπόνηση φυσικά έδωσε το παρόν ο πρόεδρος μας κ. Νίκος Βερνάδος, ο οποίος καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές στα πλήρως ανακαινισμένα αποδυτήρια του γηπέδου Ατσιποπούλου, ευχόμενος σε όλους καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία. Δίπλα του ο Γενικός Διευθυντής της Ε.Α.Π. Δημήτρης Δομαζάκης, αλλά και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας μας Χαράλαμπος Χαραλαμπάκης.

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ
Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου: Ε.Α.Π. – Άρης Ρεθύμνου
Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου: Ε.Α.Π. – Αρκάδι Αγγελιανών
Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου: Ε.Α.Π. – Μέλαμπες
Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου: Ε.Α.Π. – Επισκοπή U19

Προηγούμενο άρθροΞανά στο γήπεδο στις 18 Αυγούστου…
Επόμενο άρθροΤην Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η Ακαδημία μας, άρχισαν οι εγγραφές