Με τη 2η νίκη της εντός έδρας και την 6η συνολικά στο πρωτάθλημα αποχαιρέτησε το 2019 η ομάδα μας, επικρατώντας με 2-1 της Επισκοπής 2010 στο γήπεδο Ατσιποπούλου, σε παιχνίδι για την 12η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας.

Η ομάδα μας έκλεισε ιδανικά την χρονιά που φεύγει σε λίγες ημέρες και σκαρφάλωσε στην 7η θέση της βαθμολογίας και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια, μετά από την διακοπή ελέω των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Στο σημερινό παιχνίδι αναμετρήθηκαν δύο ιδιαίτερα νεανικές ομάδες, με την ομάδα μας να αγωνίζεται με αρκετές απουσίες (Πολύχρονος, Λαδιανός, Τζαγκαράκης, Α. Πολυδώρου, Λελεδάκης, Ζαχαριουδάκης).

Παρά ταύτα η ομάδα μας ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφτασε δίκαια στη νίκη χάρη σε γκολ των Χατζηκωνσταντίνου (45’+), Σκαλιδάκη (64’), είχε δοκάρι με τον Ζότο και χαμένο πέναλτι με τον Μαυρή. Στο 93’ η Επισκοπή 2010 έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σαββάκη με 2η κίτρινη κάρτα.

Φάσεις και γκολ

5’ ο «κεραυνός» του Ζότο έξω από την μεγάλη περιοχή τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Γκαβρίλοβιτς.

12’ καλό σουτ του Ζότο διαγώνια μέσα από την περιοχή, η μπάλα θα φύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

43’ σέντρα του Ζότο σουτ του Μαυρή, η μπάλα θα φύγει άουτ.

45’+ ο Σκαλιδάκης εκτελεί εξαιρετικά κόρνερ και ο Χατζηκωνσταντίνου έχει τρυπώσει στην καρδιά της άμυνας της Επισκοπής 2010 και με κεφαλιά ανοίγει το σκορ.

55’ λάθος γύρισμα του Σκαλιδάκη επωφελείται ο Νάσκοφ προλαβαίνοντας τους κεντρικούς μας αμυντικούς και με όμορφο πλασέ νικά τον Τσιλιμπάρη για το 1-1.

64’ ο Μαυρής ανατρέπεται καθαρά από τον Μαργαρώνη και ο κ. Καραγιαννόπουλος δίνει την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση του πέναλτι αναλαμβάνει ο Μαυρής με τον Γκαβρίλοβιτς να απομακρύνει την μπάλα, αλλά ο Σκαλιδάκης κερδίζει το ριμπάουντ και από κοντά «γράφει» το 2-1 για την ομάδα μας.

77’ ο Σαμιώτης εκτελεί φάουλ, το σουτ του Αλεξανδρόπουλου σώζει ο Γκαβρίλοβιτς.

93’ αποβάλλεται με 2η κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα ο Σαββάκης της Επισκοπής 2010.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καραγιαννόπουλος, Κετεσίδης, Μαϊνωλάς.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 45’+ (Κ) Χατζηκωνσταντίνου, 64’ (Σ) Σκαλιδάκης – 55’ (Σ) Νάτσκοφ.

ΑΣΙΣΤ: 45’+ Σκαλιδάκης.

ΔΟΚΑΡΙ: 5’ Ζότο.

90’+3’: Σαββάκης (2η κίτρινη).

ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 64’ Μαυρής.

ΥΠΕΠΕΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 64’ Μαργαρώνης.

ΑΣΤΟΧΗΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 64’ Μαυρής (ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ Γκαβρίλοβιτς).

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τσιλιμπάρης, Σαμιώτης, Δ. Κωστόπουλος, Σκαλιδάκης (78’ Ι. Τσακάλι), Ζότο, Μαυρής, Αλεξανδρόπουλος (87’ Ρ. Αποστολάκης), Στεφανάκης, Βαρδάς, Χατζηκωνσταντίνου (90’+ Χαροκόπος), Πάγκαλος.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ 2010 (Ράικο Γιάνγιανιν): Γκαβρίλοβιτς, Σαββάκης, Μαργαρώνης (82’ Σπανουδάκης), Δ. Κλειδής, Καφετζής, Τραϊτοράκης, Τσιλεδάκης, Βρεττός, Νάσκοφ, Ν.Ε. Κυμιωνής (76’ Κάλθι), Τζωρτζινάκης (82’ Πεκίνι).

Προηγούμενο άρθροΘέλει να αποχαιρετήσει με νίκη το 2019 σήμερα (15.00) η ομάδα μας
Επόμενο άρθροΧαμόγελα, χαρά και δώρα στην «Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 2019»!