Φιλικό ξεμούδιασμα για την ομάδα μας σήμερα στο γήπεδο Ατσιποπούλου αντιμετωπίζοντας τις Μέλαμπες σε αναμέτρηση διάρκειας 70’ (35’ κάθε ημίχρονο).

Ήταν το τέταρτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας, η οποία κατέκτησε την πρώτη της φιλική νίκη, επικρατώντας με 5-0. Όπως και να έχει τόσο ο τεχνικός της ομάδας μας Κώστας Πολύχρονος όσο και ο τεχνικός των Μελάμπων Νταμιάν Κούτσμερουν είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας τους.

Το σκορ άνοιξε στο 3’ με πλασέ ο Λαδιανός μετά από ασίστ του Ι. Χαραλαμπάκη. Στο 27’ ο Λαδιανός σέντραρε και ο Καζαμίας πέτυχε το 2-0, ενώ ο ίδιος παίκτης έκλεψε στο επόμενο λεπτό και με πλασέ έγραψε το 3-0. Στο 31’ ο Καζαμίας έδωσε ασίστ στον Λαδιανό, ο οποίος πέτυχε επίσης το δεύτερο προσωπικό του τέρμα (4-0).

Στην επανάληψη στο 44’ ο Σταυριδάκης είχε δοκάρι και στο 57’ μετά από κάθετη πάσα του Ρουσσάκη, ο Καλτσουνίδης διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Αργ. Προβιάς, Εμ. Παυλάκης (41’ Ν.Ν.Α. Γεωργιουδάκης), Τσαπόκου (41’ Καλτσουνίδης), Μαγαράκης (41’ Σκάρας), Ζήκος (41’ Ν.Ν.Β. Γεωργιουδάκης), Λίτσι, Ι. Χαραλαμπάκης (41’ Σταυριδάκης), Κ. Παυλάκης (41’ Τσέλακ), Λαδιανός (41’ Σωπασουδάκης), Καζαμίας (41’ Ρουσσάκης), Μανωλακάκης.

Προηγούμενο άρθροΝέο φιλικό σήμερα (17.00) για Ε.Α.Π. με Μέλαμπες
Επόμενο άρθροΣυγχαρητήρια πρόεδρε, σιδεροκέφαλος και καλή επιτυχία!