Φιλικό ξεμούδιασμα για την ομάδα μας σήμερα στο γήπεδο Ατσιποπούλου αντιμετωπίζοντας τις Μέλαμπες σε αναμέτρηση διάρκειας 70’ (35’ κάθε ημίχρονο).

Ήταν το τέταρτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας, η οποία κατέκτησε την πρώτη της φιλική νίκη, επικρατώντας με 5-0. Όπως και να έχει τόσο ο τεχνικός της ομάδας μας Κώστας Πολύχρονος όσο και ο τεχνικός των Μελάμπων Νταμιάν Κούτσμερουν είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας τους.

Το σκορ άνοιξε στο 3’ με πλασέ ο Λαδιανός μετά από ασίστ του Ι. Χαραλαμπάκη. Στο 27’ ο Λαδιανός σέντραρε και ο Καζαμίας πέτυχε το 2-0, ενώ ο ίδιος παίκτης έκλεψε στο επόμενο λεπτό και με πλασέ έγραψε το 3-0. Στο 31’ ο Καζαμίας έδωσε ασίστ στον Λαδιανό, ο οποίος πέτυχε επίσης το δεύτερο προσωπικό του τέρμα (4-0).

Στην επανάληψη στο 44’ ο Σταυριδάκης είχε δοκάρι και στο 57’ μετά από κάθετη πάσα του Ρουσσάκη, ο Καλτσουνίδης διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Αργ. Προβιάς, Εμ. Παυλάκης (41’ Ν.Ν.Α. Γεωργιουδάκης), Τσαπόκου (41’ Καλτσουνίδης), Μαγαράκης (41’ Σκάρας), Ζήκος (41’ Ν.Ν.Β. Γεωργιουδάκης), Λίτσι, Ι. Χαραλαμπάκης (41’ Σταυριδάκης), Κ. Παυλάκης (41’ Τσέλακ), Λαδιανός (41’ Σωπασουδάκης), Καζαμίας (41’ Ρουσσάκης), Μανωλακάκης.