Με νίκη θέλει να αποχαιρετήσει η ομάδα μας το 2022 παραμένοντας σε απόσταση βολής από την κορυφή της βαθμολογίας της Β’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Σήμερα στις 19.00 το απόγευμα η Ε.Α.Π. υποδέχεται την περσινή πρωταθλήτρια των Μελάμπων στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας Ρεθύμνου. Η ομάδα μας προέρχεται από το σπουδαίο «2» στα Ρούστικα με 3-4 επί της Φλόγας και θέλει να δώσει αξία σε αυτή τη νίκη, με μία ακόμη, η οποία θα είναι η 4η στο φετινό πρωτάθλημα. Βέβαια η αποστολή μόνο εύκολη δεν θα είναι αφού οι Μέλαμπες είναι μια πολύ καλή ομάδα που είναι φορμαρισμένη μετρώντας 2 νίκες στα τελευταία δύο παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Τα προβλήματα δεν απουσιάζουν για ένα ακόμη παιχνίδι για τον τεχνικό της ομάδας μας Κώστα Πολύχρονο, ο οποίος για διάφορους λόγους δεν υπολογίζει στους Καραμπατζάκη, Τσιτσόλη, Ν.Μ. Σταυριδάκη, Μαρινάκη και Μαγαράκη.

Την αναμέτρηση έχει οριστεί να διευθύνει η Ελένη Συργούνη με βοηθούς τους Γιώργο Κελαϊδή, Στάθη Κελεσίδη και παρατηρητή διαιτησίας τον Κυριάκο Δελήμπαση.

Προηγούμενο άρθροΤο Σάββατο παίζουν Κ14 & Κ10 της Ακαδημίας της ΕΑΠ στο Ατσιπόπουλο
Επόμενο άρθροΣαββατιάτικη δράση… για τα τμήματα Υποδομών Κ14 & Κ12 της Ε.Α.Π.