Με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα η ομάδα μας φιλοξενεί σήμερα (16.00) στο γήπεδο Ατσιποπούλου την Ασή Γωνιά, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Με πυξίδα τη νίκη (1-2) αλλά και την καλή εμφάνιση στο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι για το Κύπελλο εκτός έδρας (Αρμένους), η ομάδα μας θα ψάξει την 2η νίκη της στο πρωτάθλημα που θα την ανεβάσουν στον βαθμολογικό πίνακα και ενώ εκκρεμεί μία ακόμη αναμέτρηση με την Ασή Γωνιά την ερχόμενη Τετάρτη – πάλι στο Ατσιπόπουλο σις 14.30 – στη ρεβάνς της Β’ φάσης. Βέβαια, η αποστολή δεν θα είναι καθόλου εύκολη, αφού η Ασή Γωνιά είναι μία από τις 4 ομάδες που με το απόλυτο (3χ3) οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας Α’ ΕΠΣΡ.

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο τεχνικός της ομάδας μας Φίλιππος Μουρτζανός έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, έχοντας πάντως στην διάθεση του για το σημερινό παιχνίδι, τους ακόλουθους 18 ποδοσφαιριστές: Τσιλιμπάρης, Προβιάς, Πολύχρονος, Σαμιώτης, Λαδιανός, Πολ. Πολυδώρου, Μαυρής, Σκαλιδάκης, Αλεξανδρόπουλος, Λελεδάκης, Χαροκόπος, Χατζηκωνσταντίνου, Αποστολάκης, Χαραλαμπάκης, Ζότο, Τσακάλι, Κωστόπουλος, Ζαχαριουδάκης.

* Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Μανώλης Γρύλλης, με βοηθούς τους Μανώλη Λιοδάκη, Θωμά Καραγιαννόπουλο και Παρατηρητή Διαιτησίας τον Κυριάκο Δελήμπασης.

Προηγούμενο άρθροΗ αποστολή για το Σαββατιάτικο (16.00) παιχνίδι με την Ασή Γωνιά στο Ατσιπόπουλο
Επόμενο άρθρο«Τσάμπα» ήττα στο 92’ από την Ασή Γωνιά!