Η ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Γεωργιουδάκη του Νικολάου και της Αικατερίνης, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον ΟΦ Αρμένων. Πρόκειται για 17χρονο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται δεξί μπακ αλλά και δεξί χαφ και έρχεται να συναντήσει στην ομάδα μας, τον πατέρα του Νίκο που αγωνίζεται σε αυτήν από το Νοέμβρη του 2020 και θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν μαζί.

Νίκο καλωσόρισες στην οικογένεια μας και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία, ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες.

Μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας ο Νίκος Γεωργιουδάκης του Νικολάου και της Αικατερίνης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Είμαι χαρούμενος για αυτή τη νέα αρχή που κάνω στην ποδοσφαιρική μου πορεία, εντασσόμενος στην ομάδα του χωριού μου. Έρχομαι σε μια οργανωμένη ομάδα, που δίνει πολλές ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και θα προσπαθήσω και εγώ από την πλευρά μου να κάνω το καλύτερο ώστε η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της. Ξεχωριστή σημασία για μένα έχει πως θα συνυπάρξω στα ίδια αποδυτήρια και θα είμαι συμπαίκτης με τον πατέρα μου. Κάτι το οποίο είναι πολύ όμορφο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση, τον πρόεδρο και τον προπονητή μου στην Ε.Α.Π. για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι καλή σεζόν με υγεία σε όλους μας, όπως και στα παιδιά που αγωνίζονται σε όλες τις ομάδες του Ρεθύμνου».

Το βιογραφικό του Νίκου Γεωργιουδάκη του Νικολάου και της Αικατερίνης
Ημερ. Γέννησης: 25/09/2006
Θέση: Δεξί μπακ-χαφ
2015-16 Ακαδημία ΑΟ Ποσειδών Γερανίου
2016-20 Ακαδημία ΟΦ Αρμένων
2020-23 ΟΦ Αρμένων (Α’ ΕΠΣΡ)

Προηγούμενο άρθροΑνανέωση με 4 ακόμη ποδοσφαιριστές για την Ε.Α.Π.
Επόμενο άρθροΣήμερα (20.00) το πρώτο φιλικό της Ε.Α.Π. με το Σπήλι