Η ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ και η Ακαδημία της, μέλος του Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, καλωσορίζει με χαρά στην οικογένεια της τον προπονητή ποδοσφαίρου Παντελή Κατικά.

Η ομάδα μας αλλάζει σελίδα και αναθέτει στα χέρια του κ. Κατικά την ευθύνη οργάνωσης και εποπτείας του πιο ευαίσθητου κομματιού της, αναλαμβάνοντας την θέση του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας μας. Με κοινή και ταυτόσημη φιλοσοφία, ξεκινάμε μαζί, πιστή στις αρχές και τις αξίες μας, τις οποίες πρεσβεύει και η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στον Παντελή Κατικά στην ανάληψη των καθηκόντων του.

Το βιογραφικό του Παντελή Κατικά

Ο Παντελής Κατικάς γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 1971 και είναι κάτοχος του διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου Uefa B’.

Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε στον Ρεθυμνιακό το 2006, ως βοηθός προπονητής του Ηλία Μπουλιού, αλλά και ως προπονητής στην Ακαδημία της ομάδας, στην οποία παρέμεινε ως το 2009. Το καλοκαίρι του 2010 ανέλαβε πόστο στο τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας του ΟΦ Αρμένων, όπου παρέμεινε για 9 χρόνια, μέχρι τον Ιούνιο του 2019, κατέχοντας από τον Ιούνιο του 2015 την θέση του Υπεύθυνου Ακαδημίας.

Σαν ποδοσφαιριστής ο Παντελής Κατικάς ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Άρη Ρεθύμνου το 1987. Το καλοκαίρι του 1988 μεταπήδησε στον Αστέρα Ρεθύμνου στον οποίο αγωνίστηκε για δύο χρόνια, για να «μετακομίσει» τη σεζόν 1990-91 στους Ερασιτέχνες της ΕΑΡ όπου αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Νέων. Το 1991 επέστρεψε στον Αστέρα Ρεθύμνου, στον οποίο και αγωνίστηκε μέχρι το 2000. Τότε μεταγράφηκε στον Αίαντα όπου αγωνίστηκε ως και το 2004, κλείνοντας την καριέρα του το 2006 μετά από δύο χρόνια που φόρεσε την φανέλα του Ρεθυμνιακού. Στην καριέρα του κατέκτησε 1 πρωτάθλημα (1998) και 1 Super Cup (1998) με τον Αστέρα Ρεθύμνου, ενώ είχε συμμετοχές σε 5 τελικούς Κυπέλλου ΕΠΣΡ.

Αμέσως μετά από την έναρξη της συνεργασίας μας, ο Παντελής Κατικάς προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Ένας νέος κύκλος ξεκινάει στην προπονητική μου καριέρα και δεν σας κρύβω πως είμαι ενθουσιασμένος από τη συνεργασία μου με την Ακαδημία της ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ και αποτελεί υψηλό κίνητρο η ένταξη μου στην Ακαδημία της. Το διάστημα των συζητήσεων με τον πρόεδρο και παρουσιάζοντας μου τη δική του φιλοσοφία αλλά και το πρότζεκτ της ΑΕΚ, με κέρδισαν και δώσαμε τα χέρια. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και το Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου όπως λειτουργεί αποτελούν μια πρόκληση για μένα. Τόσο να δουλέψουμε πάνω σε αυτό βοηθώντας και εξελίσσοντας τα παιδιά της δικής μας Ακαδημίας, όσο ακόμα να βελτιωθώ και εγώ κάνοντας ένα βήμα παραπάνω στην πορεία μου. Αυτή η νέα συνεργασία εκτός από μεγάλο κίνητρο, αποτελεί για μένα και μεγάλη ευθύνη, αναλαμβάνοντας αυτό το πόστο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Νίκο Βερνάδο και την διοίκηση της Ε.Α.Π. για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Θα βάλω όλες τις δυνάμεις μου για να επιτύχουμε τους στόχους μας και περιμένω με ανυπομονησία να γνωριστώ με τα παιδιά και να ξεκινήσει η νέα ποδοσφαιρική σεζόν».

Προηγούμενο άρθροΑνανέωσαν οι Λαδιανός, Βενιεράκης με την ομάδα μας
Επόμενο άρθροΠροώθηση 7 ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας μας…