Πανέτοιμη αλλά και με αρκετά προβλήματα, η ομάδα μας ενόψει του δεύτερου παιχνιδιού της για την διαδικασία των πλέι οφ στην Β’ κατηγορία Ρεθύμνου.

Στις 17.00 το απόγευμα του Σαββάτου (13/4) η Ε.Α.Π. θα βρεθεί στο γήπεδο Σπηλίου ώστε να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι για την ομάδα μας, η οποία θέλει ένα ακόμη βήμα που θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, που αποτελεί και τον μεγάλο στόχο της χρονιάς. Η ομάδα μας βρίσκεται στο +6 από το 2ο της βαθμολογίας Σπήλι και +7 από τον 3ο Ολυμπιακό Ρεθύμνου.

Βέβαια στο σημερινό παιχνίδι του Σπηλίου και πάλι η ομάδα μας θα παραταχθεί με αρκετά προβλήματα, με τον κόουτς της ομάδα μας Κώστα Πολύχρονο να μην υπολογίζει 5 ποδοσφαιριστές, τους Μανωλακάκη, Τσέλακ, Σταυριδάκη, Κωστόπουλο, Μαγαράκη για διάφορους λόγους, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή και του Δαμανάκη. Αντιθέτως στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό Ρεθύμνου, επιστρέφουν οι Κ. Παυλάκης και  Σωπασουδάκης.

Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Μιχάλης Ταμπουρατζής (ΕΠΣ Λασιθίου), έχοντας για βοηθούς τους Γιώργο Δασκαλομαρκάκη, Γιώργο Κελαϊδή και παρατηρητή διαιτησίας τον Κυριάκο Δελήμπαση.

Προηγούμενο άρθροΤο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για την Ακαδημία μας…
Επόμενο άρθροΔεν τα κατάφερε η ομάδα μας στο Σπήλι…