Μετά την παρένθεση του Κυπέλλου Ρεθύμνου την Τετάρτη, η ομάδα μας επιστρέφει σήμερα στις υποχρεώσεις της για το 59ο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Στις 16.00 το απόγευμα στο γήπεδο Μισιρίων η Ε.Α.Π. θα αντιμετωπίσει την Δόξα Πλατανέ, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της για το φετινό πρωτάθλημα. Πρόκειται για μία ακόμη δύσκολη αποστολή για την ομάδα μας, απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο, με έμπειρο προπονητή και έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Στόχος δεν είναι άλλος από την πραγματοποίηση μιας ακόμη καλής εμφάνισης ως ένα ανταγωνιστικό σύνολο που μπαίνει στο γήπεδο για να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν για ένα ακόμη παιχνίδι για τον τεχνικό μας Φίλιππο Μουρτζανό, ο οποίος και πάλι δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Αλεξανδρόπουλο, Τσαπόκου, Ι. Ποθουλάκη, Μπουλή, Βερνάδο, Χαροκόπο, Σαμιώτη.

Την αναμέτρηση των Μισιρίων ορίστηκε να διευθύνει ο Ραφαήλ Σταυρουλάκης, έχοντας για βοηθούς τους Λιοδάκη, Βαρβαντάκη και παρατηρητή διαιτησίας το Βασίλη Γαγάνη.

Προηγούμενο άρθροΚαλωσορίζουμε στην οικογένεια μας τον Π. Λέζι
Επόμενο άρθροΛύγισε και από την κούραση… στο β’ μέρος η ομάδα μας