Χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας, ενόψει του πρώτου επίσημου παιχνιδιού για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2019-2020.

Η Ε.Α.Π. το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, στις 16.30 το απόγευμα φιλοξενεί τον Ρεθυμνιακό για την 1η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Α’ Φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΡ. Στον ίδιο όμιλο συμπεριλαμβάνονται και οι ομάδες, Αρκάδι Αγγελιανών και ΠΑΟ Αλφάς, που αναμετρώνται την ίδια ημέρα και ώρα στο γήπεδο Αλφάς.

Την Πέμπτη το βράδυ πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας, με τον προπονητή μας Φίλιππο Μουρτζανό να καταλήγει στους 20 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει για το Σαββατιάτικο παιχνίδι.

Εκτός αποστολής έμειναν οι ανέτοιμοι Πολυδώρου, Ζότο, Πίσα, ο Πάγκαλος (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων), αλλά και οι τραυματίες Μενιουδάκης (ισχίο από Δευτέρα θα δοκιμάσει), Ξυδάκης (ενοχλήσεις στο γόνατο), Τσαπόκου (ενοχλήσεις στο γόνατο), Χαραλαμπάκης (ενοχλήσεις στη μέση). Έτσι την 20μελή αποστολή για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ρεθυμνιακό αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές (δύο εξ’ αυτών θα αποκλειστούν λίγο πριν από την σέντρα του αγώνα):

Τσιλιμπάρης, Βενιεράκης, Προβιάς, Σαμιώτης, Τζαγκαράκης, Πολύχρονος, Ζαχαριουδάκης, Κωστόπουλος, Στεφανάκης, Χατζηκωνσταντίνου, Χαροκόπος, Μαυρής, Λαδιανός, Σκαλιδάκης, Λελεδάκης, Ρ. Αποστολάκης, Αλεξανδρόπουλος, Βάρδας, Τσακάλι, Ψυχαράκης.

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζει μαζί μας για 4η χρονιά ο Ζότο
Επόμενο άρθροΠρεμιέρα στο Κύπελλο με Ρεθυμνιακό σήμερα (16.30) στο Ατσιπόπουλο