Με μεγάλη διάθεση και χαρά για το παιχνίδι επέστρεψε στην αγωνιστική δράση η Ακαδημία μας στα επίσημα πρωταθλήματα Υποδομών ΕΠΣΡ, μετά την διακοπή των εορτών. Οι συνθήκες βέβαια μόνο εύκολες δεν ήταν αφού το κρύο ήταν τσουχτερό σε ολόκληρο το νομό.

Το Σάββατο (13/1) στα γήπεδα βρέθηκαν τρεις ομάδες των ηλικιακών τμημάτων Κ16 (γεννηθέντες από το 2008 και μικρότεροι) και Κ12 (γεννηθέντες από το 2012 και μικρότεροι). Την αρχή έκανε η Κ16 της Ακαδημίας μας όπου το πρωί υποδέχθηκε στο γήπεδο Ατσιποπούλου τον Ρεθυμνιακό, με τα «δελφίνια» να επικρατούν με 0-3. Την σκυτάλη πήραν οι δύο ομάδες Κ12 της Ακαδημίας μας, με την Ε.Α.Π.1 να φιλοξενεί επίσης στο γήπεδο Ατσιποπούλου τον Φοίνικα, την ίδια ώρα όπου η Ε.Α.Π.2 φιλοξενήθηκε στα Μισίρια από τον ΑΟ Άρη2.

Πρωτάθλημα Κ16 (γεννηθέντες από το 2008 και μικρότεροι)
Ε.Α.Π. – Ρεθυμνιακός 0 – 3
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αργυράκος, Κατσιμάρη, Κωσταράς.
ΤΑ ΓΚΟΛ: 41’ (Σ) Τζίφα, 71’ (Σ) Πλατσέος, 73’ (Σ) Λεγκεγκάι.
Ε.Α.Π. (Παντελής Κατικάς): Σπ. Χαραλαμπάκης, Μανταδάκης (41’ Μαρ. Κυριακάκης), Μανουσάκης (72’ Λιμάκης), Χριστοδουλάκης, Κιτράκης, Κ. Κλειδής, Β. Ποθουλάκης, Γ. Τζωρτζινάκης, Μαρ. Κλειδής (41’ Μιχ. Κυριακάκης), Πολιτάκης (63’ Τσαχάκης), Σπ. Λιβαθηνός.

 

Πρωτάθλημα Κ12 (γεννηθέντες από το 2012 και μικρότεροι)
Ε.Α.Π.1 – Φοίνικας 2 – 3
Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Π. Λιονής, Γ. Τζουγανάκης, Δελήμπασης, Καλονόμος, Σταυριανάκης, Σερπέζης, Λιουδάκης, Σπανουδάκης, Καράλης, Μετζάκης, Παναγιωτάκης, Σφακιανάκης, Μαστραντωνάκης.

ΑΟ Άρης2 – Ε.Α.Π.2 8 – 2
Ε.Α.Π. (Αντώνης Λαδιανός): Χατζηδάκης, Βανταράκης, Λιναρίτης, Αρχοντάκης, Νικολιδάκης, Μπογατίνης, Φουρναράκης, Πυργαρούσης, Κοκολάκης, Μυλωνάκη, Καδιανάκης.

Προηγούμενο άρθροΦιλικό σήμερα με ΟΦ Αρμένων στο Ατσιπόπουλο
Επόμενο άρθροΞεμούδιασμα και φιλική νίκη για την Ε.Α.Π.