Πάλεψε αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου η ομάδα μας, στο πρώτο παιχνίδι της μέσα στο 2022, γνωρίζοντας την ήττα με 4-0 στο γήπεδο της Σοχώρας.

Ήταν ένα παιχνίδι στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου, το οποίο είχε αναβληθεί σε δύο περιπτώσεις αρχικά λόγω κακοκαιρίας (19/12) και εν συνεχεία λόγω διασποράς του κορωνοϊού (09/01). Η αναμέτρηση ήταν αρκετά καλή ποιοτικά χωρίς σκοπιμότητες, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο, με τον Αστέρα να εκμεταλλεύεται την μεγαλύτερη εμπειρία και την ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών φτάνοντας στην τελική επικράτηση. Το ντεμπούτο στην δεύτερη περίοδο όπου αγωνίζεται στην ομάδα μας, έκανε ο Αντώνης Λαδιανός, ο οποίος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το β’ ημίχρονο.

Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Ταμία του Ποσειδώνα Γερανίου, Στυλιανού Νικολακάκη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από την ζωή την περασμένη Τετάρτη (12/1).

Φάσεις και Γκολ

10’ διαγώνιο σουτ του Κόκκαλη από τα όρια της περιοχής, η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

15’ σέντρα του Αντωνόπουλου, κεφαλιά του Μαραθιανού θα μπλοκάρει ο Τριποδιανός.

19’ ο Βελονάκης στρώνει στον Απ. Κλειδή, το σουτ του οποίου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Τριποδιανός.

25’ ο Αντωνόπουλος θα βγάλει την σέντρα από αριστερά, ο Βελονάκης θα στρώσει στον Ρότζεν και αυτός αφού θα αποφύγει ένα αντίπαλο με πλασέ θα ανοίξει το σκορ, 1-0.

40’ καλό σουτ του Ρότζεν θα διώξει σε κόρνερ ο Τριποδιανός.

54’ ο Άννι θα τροφοδοτήσει τον Χατζηκωνσταντίνου και αυτός αφού απέφυγε όμορφα τον Γ. Τζαγκκαράκη με υποδειγματικό πλασέ θα πετύχει το 2-0.

78’ ο Άννι με βαθιά μπαλιά προσπάθησε να τροφοδοτήσει τον Χατζηάδη, αλλά ο Ευτ. Στεφανάκης στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα «κρέμασε» άθελα του τον Τριποδιανό, για το 3-0.

79’ καλό σουτ του Τσακάλι η μπάλα θα φύγει άουτ.

80’ σέντρα του Λαδιανού, ο Κόκκαλης σκοράρει με κεφαλιά, αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ.

89’ ο Ρότζεν εκτελεί όμορφα φάουλ, ο Τριποδιανός διώχνει εντυπωσιακά, αλλά η μπάλα προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι και στρώνεται στον Χατζηάδη ο οποίος από κοντά με κεφαλιά διαμορφώνει το τελικό 4-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καλυβιανάκης, Ι. Φραγκιαδάκης, Ψωφάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 25’ (Σ) Ρότζεν, 54’ (Σ) Χατζηκωνσταντίνου, 78’ αυτογκόλ Ευτ. Στεφανάκης, 89’ (Κ) Χατζηάδης.

ΑΣΙΣΤ: 25’ Βελονάκης, 54’ Άννι.

ΔΟΚΑΡΙ: 89’ Ρότζεν.

ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ηλίας Ασπρομάτης): Α. Παπαδάκης, Χατζηκωνσταντίνου, Απ. Κλειδής, Ρότζεν, Ι. Μελαδάκης, Μαραθιανός, Αντωνόπουλος, Άννι (80’ Εμ. Τζαγκαράκης), Γερωνυμάκης (80’ Λ. Μιχαηλίδης), Γ. Βελονάκης (69’ Χατζηάδης), Χατζηπαράσχος (72’ Κούρο).

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τριποδιανός, Πολύχρονος (80’ Σαρινάκης), Φ. Ιμπραχίμι (46’ Αντ. Λαδιανός), Ευτ. Στεφανάκης, Ρ. Αποστολάκης, Ελ. Σπυριδάκης (53’ Τσακάλι), Κόκκαλης, Μαυρής (53’ Μέλι), Γ. Τζαγκαράκης, Ιλ. Τσαπόκου (63’ Γεωργιουδάκης), Π. Ποθουλάκης.

Προηγούμενο άρθροΕπιστροφή σήμερα (15.00) στα γήπεδα με Αστέρα Ρ. στη Σοχώρα
Επόμενο άρθροΤο Σάββατο (22/1) με ΑΟΝ Αστέρα1 η Κ14 Ε.Α.Π.