Με ήττα αποχαιρέτησε τις εντός έδρας αναμετρήσεις της για την τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν η ομάδα μας, με 1-0 από τα Λιβάδια, το απόγευμα της Τετάρτης.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Απ. Κλάδος με κοντινό σουτ, με την ομάδα μας να σπαταλάει ευκαιρίες, με σημαντικότερη την κεφαλιά του Ζότο στο οριζόντιο δοκάρι στο 81ο λεπτό. Ακόμη ο νεαρός πορτιέρο των φιλοξενουμένων Βαρδιάμπασης, είπε «όχι» σε εκτελέσεις φάουλ των Ζότο (10’), Σταυράκη (30’ και στην εξέλιξη ο Πολύχρονος από κοντά πλασάρε άουτ), σε σέντρα σουτ του Πολυδώρου (55’),σε σουτ του Ζότο (66’), ενώ στο 63’ ο Πολύχρονος σούταρε άουτ. Πολύ καλή επέμβαση και για τον τερματοφύλακα μας Γιάννη Φιορέντζη στο 68’, ο οποίος εκτινάχθηκε στο «Γ» για να απομακρύνει την κεφαλιά του Δ. Χνάρη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καψαλάκης, Ν. Σαρής, Ψωφάκης.

ΤΟ ΓΚΟΛ: 76’ (Σ) Απ. Κλάδος

ΑΣΙΣΤ: 76’ Κωστάκης

ΔΟΚΑΡΙ: 81’ Ζότο

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Φιορέντζης, Α. Κωστόπουλος, Κούσμινας (27’ λ.τ. Δ. Κωστόπουλος), Σταυράκης, Πολύχρονος, Στεφανάκης, Μαυρής Πολυδώρου, Ζότο,  Λαδιανός, Ίλβι Τσακάλι (69’ Ρ. Αποστολάκης).

ΛΙΒΑΔΙΑ (Νίκος Μαθιουδάκης): Βαρδιάμπασης, Β. Βασσάλος (46’ Απ. Κλάδος), Ε. Ζερβός, Κωστάκης, Σ. Σωπασής, Μαγάκης, Στριλιγκάς, Δ. Χνάρης, Κουγιουμουτζής (90’+ Εμ. Κόκκινος).

Προηγούμενο άρθροΥπέκυψε η ομάδα μας στην ανωτερότητα της πρωταθλήτριας ΑΕΜ
Επόμενο άρθροΉττα με 10 παίκτες για την ομάδα μας στο Πέραμα