Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η ομάδας μας στο 2022 κερδίζοντας με 3-0 τις Μέλαμπες σήμερα σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Ατσιποπούλου και άνοιξε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στην Β’ κατηγορία Ρεθύμνου.

Αυτή ήταν η 4η νίκη για την ομάδα μας, με την οποία έπιασε στην κορυφή την Ασή Γωνιά και αποσπάστηκε με 6 βαθμούς από τις υπόλοιπες ομάδες. Μετά το πρώτο 20λεπτό η ομάδα μας ήταν ανώτερη και έφτασε δίκαια στην επικράτηση απέναντι στην περυσινή πρωταθλήτρια ομάδα των Μελάμπων, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Αντώνη Λαδιανό που πέτυχε δύο γκολ, αλλά και τον Ίβο Τσακάλη που έδωσε δύο ασίστ. Το τρίτο γκολ σημείωσε ο Ραφαήλ Αποστολάκης, ο οποίος είχε και ένα δοκάρι στο 63’ (δοκάρι είχαν και οι Μέλαμπες με τον Χονδρογιάννη στο 24’).

Για μία ακόμη φορά η ομάδα μας αγωνίστηκε με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές προερχόμενοι από την Ακαδημία μας, με τον 16χρονο Νίκο Σταυριδάκη του Κ. να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση. Άτυχος της βραδιάς ο Γιώργος Σκαλιδάκης, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις πριν από την έναρξη του παιχνιδιού και αντικαταστάθηκε στο βασικό σχήμα από τον 15χρονο Στέλιο Τζουγανάκη.

Φάσεις και Γκολ

4’ ο Ι. Κυριακάκης με κάθετη πάσα βγάζει τετ α τετ τον Χονδρογιάννη, αλλά το σουτ του θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Τσιλιμπάρης.

15’ σέντρα του Λαδιανού, δεν προλαβαίνει για λίγο ο Στ. Τζουγανάκης να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

22’ κάθετη πάσα του Καλτσουνίδη, ο Γκάκι θα βγει τελευταία στιγμή και θα μπλοκάρει προ του Τσακάλη.

24’ καλή εκτέλεση φάουλ του Χονδρογιάννη, η μπάλα θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι και θα φύγει άουτ.

28’ ο Τσακάλη θα βγάλει την σέντρα από δεξιά και ο επερχόμενος Λαδιανός με σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, 1-0.

29’ ψηλοκρεμαστό σουτ του Λαδιανού, ο οποίος προλαβαίνει την έξοδο του Γκάκι, αλλά πάνω στην γραμμή σώζει ο Τσιαΐδης.

32’ ο πεισματάρης Μανωλακάκης κερδίζει την μπάλα από αριστερά και σεντράρει για τον Λαδιανό, ο οποίος από το δεύτερο δοκάρι θα σκοράρει για το 2-0.

57’ καλό σουτ του Μανωλακάκη, η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

63’ όμορφη προσπάθεια και πάσα του Λαδιανού για τον Ρ. Αποστολάκη, το σουτ του οποίου θα τραντάξει το δεξί δοκάρι του Γκάκι.

72’ ο Μανωλακάκης στρώνει στον Λαδιανό, αλλά το σουτ του θα διώξει εντυπωσιακά ο Γκάκι.

79’ ο Τσακάλη τροφοδοτεί τον Ρ. Αποστολάκη, ο οποίος αφού απέφυγε τον Α. Δασκαλάκη με δυνατό σουτ διαμορφώνει το τελικό 3-0.

83’ καλή εκτέλεση φάουλ του Μανωλακάκη, με δυσκολία θα διώξει σε κόρνερ ο Γκάκι.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Συργούνη, Κελαϊδής, Κελεσίδης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 28’ (Σ), 32’ (Σ) Λαδιανός, 79’ (Σ) Ρ. Αποστολάκης.

ΑΣΙΣΤ: 28’, 79’ Τσακάλη, 32’ Δ.Ε. Μανωλακάκης.

ΔΟΚΑΡΙΑ: 63’ Ρ. Αποστολάκης – 24’ Χονδρογιάννης.

Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Τσιλιμπάρης, Γεωργιουδάκης, Ν.Κ. Σταυριδάκης, Τσαπόκου (80’ Σαρινάκης), Λελεδάκης, Α. Κωστόπουλος, Καλτσουνίδης, Δ.Ε. Μανωλακάκης, Αντ. Λαδιανός, Τσακάλη (88’ Λίτσι), Στ. Τζουγανάκης (61’ Ρ. Αποστολάκης).

ΜΕΛΑΜΠΕΣ (Νταμιάν Κούτσμερουκ): Γκάκι, Τρουλινός, Αντ. Δασκαλάκης, Τσιαΐδης (75’ Εμ. Νικηφοράκης), Καράλης (56’ Γιάννης), Γκίνικα (75’ Ρ. Κυριακάκης), Ι. Κυριακάκης (59’ Μαρκουλάκης), Τσίπι, Τζάρι, Χονδρογιάννης, Λίτινας (75’ Εμ. Τζαγκαράκης).

Προηγούμενο άρθροΣαββατιάτικη δράση… για τα τμήματα Υποδομών Κ14 & Κ12 της Ε.Α.Π.
Επόμενο άρθροΞεκινάει την Δευτέρα η «7η Χριστουγεννιάτικη Εβδομάδα» στο γήπεδο Ατσιποπούλου