Το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας οδεύει προς το φινάλε του και το Σαββατοκύριακο διεξάγεται η 28η αγωνιστική. Σήμερα στις 17.00 το απόγευμα η ομάδα μας φιλοξενεί στο γήπεδο Ατσιποπούλου τον ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου.

Η αποστολή της ομάδας μας θα είναι δύσκολη αντιμετωπίζοντας έναν εκ των διεκδικητών του τίτλου με ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της. Η ομάδα μας για ένα παιχνίδι ακόμη θα παραταχθεί με πολλά αγωνιστικά προβλήματα αφού ο κόουτς Φίλιππος Μουρτζανός θα στερηθεί των υπηρεσιών των Κόκκαλη, Μάλτσι, Φ. Ιμπραχίμι, Ι. και Π. Ποθουλάκη, Μπουλή, Στεφανάκη, Τζαγκαράκη, Σαρινάκη, Λέζι, Τσακάλι. Αντιθέτως μετά από καιρό επιστρέφει στην αποστολή ο Ραφαήλ Αποστολάκης, ενώ την πρώτη τους αποστολή με την ανδρική ομάδα θα ακολουθήσουν οι 15χρονοι Αντώνης Μουλίτσας και Γιάννης Ηλιάκης (γεννηθέντες το 2007), προερχόμενοι από την Ακαδημία μας.

Η αποστολή της ομάδας μας για το παιχνίδι με τον Αστέρας Ρεθύμνου, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Τριποδιανός, Αργ. Προβιάς, Τσαπόκου, Μέλι, Καραμπατζάκης, Σκαλιδάκης, Μαυρής, Σταυριδάκης, Τζουγανάκης, Γεωργιουδάκης, Λαδιανός, Πολύχρονος, Χαραλαμπάκης, Ρ. Αποστολάκης, Αλεξανδρόπουλος, Βροντάκης, Ηλιάκης, Μουλίτσας

Προηγούμενο άρθροΣήμερα η Κ14 με ΑΟΝ Αστέρα2 στα Μισίρια
Επόμενο άρθροΉττα της ομάδας μας από τον Αστέρα Ρ.