Η ομάδα μας ντούμπλαρε τις νίκες της κατά του Αρκαδίου Αγγελιανών και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στις 10 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου και θα συνεχίσει στην Β’ φάση του θεσμού. Εκεί η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε νοκ άουτ παιχνίδι σε ουδέτερο γήπεδο τον Αστέρα Περάματος στις 20 Οκτωβρίου.

Για να βρεθεί η Ε.Α.Π. στην Β’ φάση χρειάστηκε να κερδίσει σήμερα με 3-1 το Αρκάδι Αγγελιανών και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 4-2 πριν από μία εβδομάδα στα Αγγελιανά, συνεχίζει στην διοργάνωση. Πρωταγωνιστής για την ομάδα μας ο νεαρός Ραφαήλ Αποστολάκης που σκόραρε δύο φορές, ενώ είχε και ένα δοκάρι, όπως δοκάρι είχε και ο Σωτήρης Κόκκαλης που ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο για την επικράτηση. Για ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα μας αγωνίστηκε με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, με τον 15χρονο Αργύρη Προβιά να κάνει το ντεμπούτο του με την ανδρική μας ομάδα προερχόμενος από την Ακαδημία του συλλόγου μας.

Φάσεις και Γκολ

12’ ο Κ. Οικονομάκης θα βρεθεί σε θέση τετ α τετ αλλά θα πλασάρει άουτ.

18’ φάουλ του Αποστολάκη, η κεφαλιά του Μαυρή θα φύγει άουτ.

20’ ατομική ενέργεια και σουτ του Αποστολάκη, θα κοντράρει τελευταία στιγμή, νέο σουτ του Αποστολάκη, η μπάλα θα σταματήσει στο αριστερό δοκάρι.

27’ σέντρα του Τσαπόκου, ο Κόκκαλης με κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ, 1-0.

34’ σε θέση τετ α τετ θα βρεθεί ο Κ. Οικονομάκης, αλλά θα καθυστερήσει και την τελευταία στιγμή θα ανακοπεί.

50’ ο Κόκκαλης εκτελεί φάουλ, δύσκολα διώχνει σε κόρνερ ο Αγγ. Τζαγκαράκης.

78’ σουτ του Ρ. Αποστολάκη έξω από την περιοχή, η μπάλα θα φύγει άουτ.

82’ φάουλ του Γιακουμάκη, κεφαλιά του Μπιρίκου, 1-1.

85’ σέντρα Τσαπόκου, κεφαλιά του Κόκκαλη η μπάλα θα σταματήσει στο αριστερό δοκάρι και ο Ρ. Αποστολάκης με κοντινό σουτ θα πετύχει το 2-1.

88’ μπαλιά Χαραλαμπάκη, σουτ Κόκκαλη διώχνει ο Αγγ. Τζαγκαράκης, και από κοντά με κεφαλιά ο Ρ. Αποστολάκης γράφει το 3-1.

90’+1’ ο Χαραλαμπάκης με κάθετη βγάζει τετ α τετ τον Κόκκαλη, το πλασέ του οποίου διώχνει ο Αγγ. Τζαγκαράκης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γ. Σαρής, Λιοδάκης, Βαρβαντάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 27’ (Κ) Κόκκαλης, 85’ (Σ), 88’ (Κ) Ρ. Αποστολάκης – 82’ (Κ) Μπιρίκος.

ΑΣΙΣΤ: 27’ Τσαπόκου – 82’ Γιακουμάκης.

ΔΟΚΑΡΙΑ: 20’ Ρ. Αποστολάκης, 85’ Κόκκαλης.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τριποδιανός (86’ Αργ. Προβιάς), Κόκκαλης, Τσαπόκου, Μαυρής, Γεωργιουδάκης (46’ Χαραλαμπάκης), Σπυριδάκης (73’ Γ. Τζαγκαράκης), Ρ. Αποστολάκης, Μαγαράκης, Καραμπατζάκης (60’ Βροντάκης), Φ. Ιμπραχίμι, Ι. Ποθουλάκης (60’ Π. Ποθουλάκης).

ΑΡΚΑΔΙ ΑΓΓΕΛΙΑΝΩΝ (Μιχάλης Παπαδάκης): Πετρογιάννης (46’ Αγγ. Τζαγκαράκης), Κ. Κοσκινάς, Καλούδης, Μπιρίκος, Κ. Αντιασβίλι, Κ. Οικονομάκης (69’ Μαθιουδάκης), Κ. Γιακουμάκης, Ν. Ψωμάς (60’ Ι. Λαδιανός), Τζωρτζινάκης, Μ. Οικονομάκης, Ματέρνα (46’ Σεϊντής).

Προηγούμενο άρθροΈρχεται… η «Εβδομάδα Αλληλεγγύης» με φιλικά για την Ακαδημία μας
Επόμενο άρθροΠρεμιέρα σήμερα στην Αλφά με Αστέρα Περάματος στο 59ο πρωτάθλημα Α’ ΕΠΣΡ