Επέστρεψε στις νίκες η ομάδα μας κερδίζοντας με το αγγλικό 3-4… στα Ρούστικα την Φλόγα στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής στην Β’ Κατηγορία Ρεθύμνου.

Η νίκη ήρθε με ανατροπή για την ομάδα μας, με γκολάρες από τους Λελεδάκη, Μανωλακάκη (σκόραρε δύο φορές) και Καλτσουνίδη με το σκορ να παίρνει διαστάσεις (1-4). Δύο αμυντικές αδράνειες στις καθυστερήσεις επέτρεψαν στην Φλόγα Ρουστίκων να μειώσει στο τελικό 3-4. Επιπλέον η ομάδα μας είχε και ένα δοκάρι με τον Γεωργιουδάκη στο 34’.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα μας ξεπέρασε την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής και έμεινε μόνη στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Φάσεις και Γκολ

11’ ο Ι. Καλιτσουνάκης με βαθιά μπαλιά τροφοδοτεί τον Άγα και αυτός με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους 1-0.

22’ καλό σουτ του Λαδιανού από το ύψος της περιοχής η μπάλα θα φύγει ελάχιστα άουτ.

34’ ο Γεωργιουδάκης με σουτ-οβίδα θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Στ. Φραγκιαδάκη και από κοντά ο Λαδιανός θα πλασάρει προ κενής εστίας, αλλά η μπάλα θα κοντράρει στον Σαμιώτη και θα απομακρυνθεί.

45’+1’ ο Λελεδάκης με ασύλληπτο σουτ σχεδόν από το κέντρο θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Φραγκιαδάκη, παρά την προσπάθεια του να απομακρύνει, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για την ομάδα μας.

50’ καλό σουτ του Μαγάκη η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

62’ εξαιρετικό σουτ του Μανωλακάκη έξω από την περιοχή η μπάλα θα βρει στο δοκάρι και στον Φραγκιαδάκη καταλήγοντας στα δίχτυα για το 1-2.

69’ όμορφη ομαδική ενέργεια της ομάδας μας με τον Σκαλιδάκη να στρώνει στον Καλτσουνίδη και αυτός με συρτό σουτ στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Φραγκιαδάκη για το 1-3.

78’ ο Τσαπόκου διώχνει την μπάλα και αυτή στρώνεται στον Μανωλακάκη ο οποίος με σουτ στην κίνηση στέλνει την μπάλα στο αριστερό «Γ» του Φραγκιαδάκη για το 1-4.

93’ μετά από σύγχυση στην άμυνα της ομάδας μας, ο Μαγάκης με πλασέ μειώνει σε 2-4.

96’ ο Τσιλιμπάρης αποκρούει σουτ του Σακελλαρίδη και στην επαναφορά με πλασέ στην κενή εστία ο Μαγάκης διαμορφώνει το τελικό 3-4.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ν. Σαρής, Κελαϊδής, Αρμενατζόγλου.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 10’ (Σ) Άγας, 90’+3’ (Σ), 90’+6’ Μαγάκης – 45’+1’ (Σ) Λελεδάκης, 62’ (Σ), 78’ (Σ) Δ.Ε. Μανωλακάκης, 69’ (Σ) Καλτσουνίδης.

ΑΣΙΣΤ: 10’ Ι. Καλλιτσουνάκης – 69’ Σκαλιδάκης, 78’ Τσαπόκου.

ΔΟΚΑΡΙ: 34’ Γεωργιουδάκης.

ΦΛΟΓΑ ΡΟΥΣΤΙΚΩΝ (Γιάννης Τσαχάκης): Στ. Φραγκιαδάκης, Στ. Βοσκάκης, Σαμιώτης, Κ. Παπαδάκης, Καλαϊτζιδάκης (81’ ε. Καλλιτσουνάκης), Αλ. Μαγιάφας, Μαγάκης, Ι. Καλλιτσουνάκης, Στ. Καλυβιανάκης (81’ Ν. Καριλάκης), Άγας, Μιχαηλίδης (73’ Σακελλαρίδης).

Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Τσιλιμπάρης, Γεωργιουδάκης, Ν.Κ. Σταυριδάκης (46’ Σκαλιδάκης), Μαγαράκης, Τσαπόκου, Λελεδάκης (85’ Τσιτσόλης), Α. Κωστόπουλος, Καλτσουνίδης, Δ.Ε. Μανωλακάκης (81’ Λίτσι), Αντ. Λαδιανός, Τσακάλη (90’ Γκαβλιαρούδης).

Προηγούμενο άρθροΣήμερα (19.00) στα Ρούστικα με την Φλόγα η ΕΑΠ
Επόμενο άρθροΜια όμορφη βραδιά… για την οικογένεια της Ε.Α.Π.