Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος από την ίδρυση του τμήματος μπάσκετ γυναικών της ομάδας μας και το απόγευμα της Τετάρτης 19 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης της φετινής αγωνιστικής σεζόν παράλληλα με την διεξαγωγή τουρνουά «3on3».

Το γήπεδο μπάσκετ του Γυμνασίου-Λυκείου Ατσιποπούλου αποτέλεσε τον χώρο όπου τα μικρά κορίτσια της ομάδας μας, επιβραβεύτηκαν για την φετινή προσπάθεια τους. Οι προπονήτριες τους Ελένη Χλιαουτάκη, Ελένη Πολοπετρακη, σε συνεργασία με την διοίκηση της ομάδας μας και την επιτροπή μπάσκετ διοργάνωσαν μια όμορφη γιορτή προς τέρψη των κοριτσιών από 7-15 ετών.

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα με την διεξαγωγή του τουρνουά «3on3» σε τρεις διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες (Κ10, Κ12 και Κ15). Νικήτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η Ε.Α.Π. Bulls (νικήτρια ομάδα Κ15), κερδίζοντας στον τελικό τους Warriors (νικήτρια ομάδα Κ12), ενώ παράλληλα στην κατηγορία Κ10 νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα «Ανίκητες». Τα κορίτσια είχαν την ευκαιρία για 2 ώρες να χαρούν το παιχνίδι και να διασκεδάσουν.

Στη συνέχεια ξεκίνησε η εκδήλωση βράβευσης, με τους διοργανωτές να απονέμουν τιμητική πλακέτα στην Διευθύντρια Γυμνασίου Ατσιποπούλου Λένα Φωτοπούλου κα στον Διευθυντή Λυκείου Ατσιποπούλου Γιάννη Κανιολάκη, ευχαριστώντας τους για την άψογη συνεργασία και την παραχώρηση του χώρου. Την απονομή έκανε ο εφημέριος της Ενορίας Ατσιποπούλου πάτερ Μιχάλης Μυστράκης. Ακολούθησε η απονομή διπλωμάτων σε όλα τα κορίτσια τα οποία παρέλαβαν και αναμνηστικά μπλουζάκια, από το στέλεχος της Ε.Α.Π. Δημήτρη Δομαζάκη και την κα Φωτοπούλου και τον κ. Κανιολάκη. Την σκυτάλη πήραν οι 4 αθλήτριες μας που κλήθηκαν και συμμετείχαν στο Αναπτυξιακό κλιμάκιο Κρήτης από τον Περιφερειακό προπονητή (Μικτή ΕΚΑΣΚ). Δια χειρός του προέδρου της Ε.Α.Π. Νίκου Βερνάδου παρέλαβαν το βραβείο τους οι Γεωργία Βουλουμπασάκη, Ιωάννα Γιαννακάκη, Ηλέκτρα Κωνσταντινίδου και Ευαγγελία Μυστράκη, με τις Γιαννακάκη και Μυστράκη να έχουν νωπή στη μνήμη τους τη συμμετοχή στο All Star Game Μίνι κοριτσιών στο Ηράκλειο.

Ακολούθησε η βράβευση της νικήτριας ομάδας του «3on3», Ε.Α.Π. Bulls από το μέλος της επιτροπής μπάσκετ της Ε.Α.Π. Γιώργου Ξενίδη και το σβήσιμο των δύο κεριών της τούρτας για τα γενέθλια του του τμήματος μπάσκετ από τα κορίτσια και τον πρόεδρο της Ε.Α.Π. Νίκο Βερνάδο. Μετά υπήρξε κέρασμα προς όλους το οποίο είχαν επιμεληθεί οι γονείς των κοριτσιών, υπό τους ήχους των μουσικών επιλογών του Dj Black Jockey (Κώστας Κουκούλης).

Η αγωνιστική σεζόν ολοκληρώθηκε, αλλά έπονται καλοκαιρινές προπονήσεις από 24 Ιουνίου μέχρι και 9 Αυγούστου, ενώ άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 2 Σεπτεμβρίου, όπου θα ξεκινήσει η νέα σεζόν.

Ανακοίνωση

Η διοίκηση της Ε.Α.Π. και η επιτροπή μπάσκετ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς της εκδήλωσης:

Τα Κρεοπωλεία: Αφοί Αντωνάκη, Κλάδος, Δημ. Πολάκης

Χαρτικά Είδη: Παγώνα Βερνάδου

Super Market: Νίκος Ανδρουλιδάκης

Ήχος-Dj (μουσική): Black Jockey

Προηγούμενο άρθροΜε παιδικά χαμόγελα ολοκλήρωσε τη σεζόν η Ακαδημία μας (photos)
Επόμενο άρθροΣυνεχίζουν στην ομάδα μας οι Τσιλιμπάρης, Στεφανάκης