Με το δεξί μπήκε στα πλέι οφ η ομάδα μας κερδίζοντας με 2-1 τον Ολυμπιακό Ρεθύμνου στο γήπεδο Ατσιποπούλου και αποσπάστηκε ακόμη περισσότερο από τους διώκτες της στην μάχη του τίτλου στην Β’ Κατηγορία Ρεθύμνου.

Ήταν πραγματικό ντέρμπι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων που δίκαια βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η νεανική ομάδα του Ολυμπιακού Ρεθύμνου μπήκε οδηγός στο σκορ στο 27’, αλλά η ομάδα μας ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου με κεφαλιά του Μαγαράκη. Το γκολ της νίκης ήρθε από νέα κεφαλιά του Καλτσουνίδη στο 75’ που έφερε την ομάδα μας στο +6 από το Σπήλι που είναι πλέον στην 2η θέση και +7 από τον Ολυμπιακό που υποχώρησε στην 3η θέση. Στις καθυστερήσεις του αγώνα η ομάδα μας έχασε και πέναλτι με τον Καλυβιανάκη, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Πάτσο.

 

Φάσεις και Γκολ

21’ ο Μαγαράκης θα βρεθεί σε θέση βολής αλλά θα σουτάρει ελάχιστα άουτ.

24’ από βολέ του Τσιλιμπάρη, η μπάλα θα καταλήξει στον Δαμανάκη, ο οποίος από τα όρια της περιοχής θα πιάσει αδύναμο σουτ στην αγκαλιά του Πάτσο.

27’ εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Δοντσίδη, στην καρδιά της άμυνας μας θα πεταχτεί ο Κοτζαμπασάκης και με κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ, 0-1.

45’+1’ ο Καλτσουνίδης θα εκτελέσει αριστοτεχνικά φάουλ και ο Μαγαράκης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

50’ γύρισμα του Α. Λαδιανού, την κεφαλιά του Καλυβιανάκη θα μπλοκάρει ο Πάτσο.

51’ σουτ του Κρούτι η μπάλα θα φύγει άουτ.
52’ νέο σουτ του Κρούτι η μπάλα κάπου θα κοντράρει και θα φύγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσιλιμπάρη, κόρνερ.

64’ ο Κρούτι με κάθετη πάσα θα βγάλει τετ α τετ τον Εμ. Στριλιγκά, ο οποίος θα νικηθεί από τον Τσιλιμπάρη που έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

65’ κόρνερ του Δοντσίδη, η κεφαλιά του Εμ. Στριλιγκά θα φύγει λίγο άουτ.

74’ καλό σουτ του Ανδριώτη η μπάλα θα φύγει άουτ.

75’ όμορφη ενέργεια και γύρισμα του Α. Λαδιανού, η μπάλα θα βρει σε αμυνόμενο και θα πάρει λίγο ύψος για να έρθει ο Καλτσουνίδης με κεφαλιά και να πετύχει το 2-1 για την ομάδα μας.

78’ γύρισμα του Καζαμία, ο Καλυβιανάκης δεν θα πιάσει όπως θα ήθελε το σουτ και η μπάλα θα φύγει άουτ.

82’ ευθύβολο σουτ του Καλυβιανάκη έξω από την περιοχή, θα διώξει με υπερένταση σε κόρνερ ο Πάτσο.

89’ σέντρα του Καζαμία, το γυριστό σουτ του Καλυβιανάκη θα φύγει άουτ.

90’+3’ ο Σαρινάκης ανατρέπεται από τον Πάτσο εντός περιοχής και ο κ. Δασκαλομαρκάκης δίνει πέναλτι.

90’+4’ την εκτέλεση του πέναλτι αναλαμβάνει ο Καλυβιανάκης, σημαδεύοντας το δεξί δοκάρι του Πάτσο.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δασκαλομαρκάκης, Βλαχάκης, Κελαϊδής – 4ος Διαιτητής: Κελεσίδης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 45’+1’ (Κ) Μαγαράκης, 75’ (Κ) Καλτσουνίδης – 27’ (Κ) Κοτζαμπασάκης.

ΑΣΙΣΤ: 45’+1’ Καλτσουνίδης, 75’ Α. Λαδιανός – 27’ Δοντσίδης.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 90’+3’ Σαρινάκης.

ΥΠΕΠΕΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 90’+3’ Πάτσο.

ΑΣΤΟΧΗΣΕ ΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 90’+4’ Καλυβιανάκης (ΔΟΚΑΡΙ).

Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Τσιλιμπάρης, Εμ. Παυλάκης, Σαμιώτης, Καρδαράς (55’ Λίτσι), Μαγαράκης, Ι. Χαραλαμπάκης (46’ Σαρινάκης), Τσακάλη (62’ Α. Κωστόπουλος), Καλτσουνίδης, Καζαμίας, Α. Λαδιανός (76’ Ευαγ. Λαδιανός), Εμ. Δαμανάκης (46’ Καλυβιανάκης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ρ. (Βασίλης Νικολουδάκης): Πάτσο, Φερχάτι, Κρούτι, Ξυδάκης, Σταράκης (62’ Εμ. Στριλιγκάς), Ανδριώτης, Κοτζαμπασάκης, Μαρούλης, Δοντσίδης, Μαγεράκης (77’ Μαρ. Παπαδάκης), Σιμονάι.

Προηγούμενο άρθροΠρεμιέρα στα πλέι οφ σήμερα (17.00) για την Ε.Α.Π.
Επόμενο άρθροΟρίστηκαν όλα τα παιχνίδια των πλέι οφ στην Β’ ΕΠΣΡ