Με μεγάλη ανατροπή και εξαιρετική εμφάνιση η ομάδα μας επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας με 2-1 στο Πέραμα, τον Αστέρα Περάματος σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου. Η ομάδα μας επέστρεψε στις νίκες μετά από 3 συνεχόμενες ήττες, βάζοντας στοπ στους γηπεδούχους, οι οποίοι προέρχονται από ισάριθμες σερί νίκες.

Όλα αυτά και ενώ το παιχνίδι ξεκίνησε στραβά για την ομάδα μας, αφού πριν συμπληρωθεί το 2ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ. Όμως οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν χαρακτήρα και έβγαλαν ψυχικά αποθέματα και με πρωταγωνιστή το Ρίντι Ζότο ανέτρεψαν τα δεδομένα, αλλά και τα προγνωστικά, δείχνοντας μέρος των δυνατοτήτων της ομάδας μας.

Ο Ζότο στο 6’ ισοφάρισε σε 1-1 με όμορφη εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 31’ από τα δικά του πόδια εξαπολύθηκε το σουτ που κατέληξε στο δεξί «Γ» του Παπιομύτογλου, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2. Στη συνέχεια του α’ μέρους η ομάδα μας είχε τον έλεγχο πηγαίνοντας με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη ο Αστέρας Περάματος είχε την εδαφική υπεροχή, δημιούργησε 2-3 επικίνδυνες στιγμές στα καρέ μας, αλλά ο Θοδωρής Τσιλιμπάρης ήταν σταθερός και σε ετοιμότητα όποτε χρειάστηκε, όπως και οι αμυντικοί μας κρατώντας την υπεροπολύτιμη και σπουδαία νίκη.

Φάσεις και γκολ

2’ ο Παπαγιαννάκης εκτελεί κόρνερ, με τον Χαριτάκη να πετάγεται στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά να ανοίγει το σκορ, 1-0.

6’ με όμορφη εκτέλεση φάουλ του Ζότο και αφού η μπάλα βρήκε και το οριζόντιο δοκάρι, κατέληξε στα δίχτυα του Παπιομύτογλου, για το 1-1.

14’ ο Τσιλιμπάρης θα βγει νικητής στο τετ α τετ με τον Χαριτάκη.

31’ όμορφη ενέργεια και καλοζυγισμένο σουτ του Ζότο από τα όρια της περιοχής, για το 1-2 για την ομάδα μας.

46’ ο Τσιλιμπάρης θα πει «όχι» στον Πλαΐτη από κοντά.

65’ φάουλ του Κωστόπουλου, η κεφαλιά του Ζότο θα φύγει λίγο έξω από τα δοκάρια του Παπιομύτογλου.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δασκαλομαρκάκης, Συργούνη, Ψωφάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 6’ (Φ), 31’ (Σ) Ζότο – 2’ (Κ) Χαριτάκης.

ΑΣΙΣΤ: 2’ Παπαγιαννάκης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Μιχάλης Στεφανάκης): Μ. Παπιομύτογλου, Καζαμίας, Μουσκάι, Χ. Ψωμάς, Κρανιωτάκης, Π. Μοσχονάς, Χαριτάκης (80’ Κ. Αντιασβίλι), Παπαγιαννάκης, Βαρδιάμπασης (86’ Νικήτ. Στεφανάκης, Δ. Ζαχαριουδάκης (64’ Εμ. Ζαχαριουδάκης), Χρ. Πλαΐτης (73’ Μ. Σπανουδάκης).

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τσιλιμπάρης, Γ. Τζαγκαράκης, Πολύχρονος, Α. Πολυδώρου (59’ Λελεδάκης), Σαμιώτης, Δ. Κωστόπουλος, Ζότο, Χατζηκωνσταντίνου (88’ Χαραλαμπάκης), Μαυρής (90’+1’ Ζαχαριουδάκης), Α.Ν. Λαδιανός (81’ Ι. Τσακάλη), Ευτ. Στεφανάκης.

Προηγούμενο άρθροΝα επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα σήμερα με Αστέρα Περάματος
Επόμενο άρθροΤα highlights της νίκης μας στο Πέραμα (video)