Σάββατο γεμάτο με δράση και ανταγωνιστικά παιχνίδια ήταν το σημερινό για την Ακαδημία μας, με δύο ηλικιακά τμήματα της να δίνουν βροντερό παρόν στα γήπεδα του Ρεθύμνου.

Την σημερινή ημέρα αγωνιστική δράση είχαμε για την ηλικιακή κατηγορία Κ14 της Ακαδημίας μας (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2010 και μικρότεροι), η οποία ηττήθηκε με 2-1 στο γήπεδο της Σοχώρας από τον ΑΟΝ Αστέρα1, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, αλλά στάθηκε άτυχη αφού έχασε πέναλτι με τον αρχηγό μας Μιχάλη Ζεάκι που έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Το απόγευμα μία ακόμη ποδοσφαιρική μάχη… έλαβε χώρα στο γήπεδο Ατσιποπούλου με την Ε.Α.Π.1 της ηλικιακής κατηγορίας Κ10 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2014 και μικρότεροι) να φιλοξενεί στο γήπεδο Ατσιποπούλου τον Αστέρα Περάματος. Το παιχνίδι ήταν χορταστικό και άπαντες χάρηκαν με την ψυχή τους την αναμέτρηση. Η Ε.Α.Π.2 της ίδιας ηλικιακής κατηγορίας εξέτισε το προγραμματισμένο ρεπό της.

Πρωτάθλημα Κ14 (γεννηθέντες από το 2010 και μικρότεροι)
ΑΟΝ Αστέρας – Ε.Α.Π. 2 – 1
ΤΟ ΓΚΟΛ: 14’ (Σ) Τσαχάκης.
ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 60’ Τσαχάκης.
ΑΣΤΟΧΗΣΕ ΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 61’ Ζεάκης (ΔΟΚΑΡΙ).
Ε.Α.Π. (Παντελής Κατικάς): Βροντάκης, Κουτσιούκης (52’ Αλ. Κυριακάκης), Παναγιωτάκης, Λιμάκης, Κωνσταντινίδης (36’ Καλονόμος), Λαδάκης, Τσαχάκης, Μιχ. Κυριακάκης, Αλεξανδράκης (36’ Γαγάνης, 65’ Μουτάφης), Φυρογένης (26’ Σταυρουλάκης, 65’ Φραγκιαδάκης), Ζεάκις.

Πρωτάθλημα Κ10 (γεννηθέντες από το 2014 και μικρότεροι)
Ε.Α.Π.1 – Αστέρας Περάματος 4 – 4
Ε.Α.Π.1 (Κώστας Πολύχρονος): Βογιατζιδάκης, Κασσέλας, Παπαργυρίου, Γάσπαρης, Μωράκης, Κοτσίφης, Δρυγιαννάκης, Μαρκάκης, Λιβαθηνός, Γ. Καραγιάννης.

Προηγούμενο άρθροΠρώτη εντός έδρας απώλεια για Ε.Α.Π. σε χορταστικό παιχνίδι…
Επόμενο άρθροΟρίστηκαν τα παιχνίδια για 10η και 11η αγωνιστική στην Β’ ΕΠΣΡ