ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ και μάλιστα με ανατροπή για την ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, με 3-2 επί του Ρεθυμνιακού στο σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο Ατσιποπούλου για την 2η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ «πληγωμένα» και «τσαντισμένα» από την βαριά ήττα της πρεμιέρας, έβγαλαν τον ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ τους ΕΓΩΙΣΜΟ,κάνοντας ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ και με την ΜΑΕΣΤΡΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ του τεχνικού επιτελείου, έφτασαν σε αυτή την πολύ μεγάλη νίκη, αν και στο ημίχρονο βρέθηκαν να χάνουν με 1-2. Νίκη εξαιρετικά αφιερωμένη σε όλους, στον πρόεδρο, στην διοίκηση, σε όλους τους φιλάθλους και ιδιαίτερα στον άτυχο της περασμένης εβδομάδας Ίλβι Τσαπόκου (διάστρεμμα στο ισχίο), ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε το παιχνίδι.

Όλοι τους έκαναν εξαιρετική εμφάνιση, χωρίς να υστερήσει κανένας και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Στα επί μέρους, δεν μπορεί να μην γίνει αναφορά στον Σωτήρη Κόκκαλη που πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας μας, στον Γιάννη Τριποδιανό που αποδείχθηκε κέρβερος κάτω από τα δοκάρια πραγματοποιώντας σωτήριες επεμβάσεις, αλλά και στον Ντόναλντ Μάλτσι στο ντεμπούτο του με την φανέλα της ομάδα μας.

Φάσεις και Γκολ

5’ ο Φράγκος από πλάγια θέση θα βρεθεί τετ α τετ αλλά θα νικηθεί από τον Τριποδιανό.

6’ όμορφη ενέργεια του Μπουλή, θα τον ανατρέψει καθαρά ο Πρινιανάκης και ο κ. Γ. Σαρής θα δώσει το πέναλτι και ο Σωτήρης Κόκκαλης θα ευστοχήσει από την άσπρη βούλα, ανοίγοντας το σκορ, 1-0.

11’ ο Φράγκος εκτελεί φάουλ, επικρατεί σύγχυση στην άμυνα μας και ο Λαζίδης από κοντά θα ισοφαρίσει σε 1-1.

20’ αντεπίθεση του Ρεθυμνιακού με τον Φράγκο να βρίσκεται σε θέση βολής, αλλά το σουτ του να σώζει ο Τριποδιανός, νέο σουτ του Μάγγου, ξανά ο Τριποδιανός εντυπωσιακά διώχνει.

30’ ο Λελεδάκης βρέθηκε στο έδαφος από το μαρκάρισμα του Σουχλάκη, αλλά ο κ. Γ. Σαρής είπε να συνεχίστει το παιχνίδι.

43’ σέντρα το Σουχλάκη, με κεφαλιά ο Λαζίδης θα γράψει το 1-2 για τον Ρεθυμνιακό.

45’ «1-2» παίζουν οι Πρινιανάκης-Λαζίδης, σουτ του πρώτου θα σώσει ο Τριποδιανός.

58’ ο Ιμπραχίμι εκτελεί φάουλ και ο Κόκκαλης αφού στοπάρει θα πιάσει ένα ασύλληπτο βολ πλανέ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, για το 2-2.

66’ ο Μαγαράκης προωθείται και με κάθετη πάσα βγάζει τετ α τετ τον Κόκκαλη, ο οποίος με πλασέ κάνει την μεγάλη ανατροπή, για το 3-2 για την ομάδα μας.

89’ βολέ του Τριποδιανού, κεφαλιά προς τα πίσω του Γεωργούλη, ο Μάλτσι θα επωφεληθεί αλλά το σουτ του, θα μπλοκάρει ο Μανιαδάκης.

94’ ο Μάγγος θα πλασάρει μέσα από την περιοχή, αλλά τελευταία στιγμή θα προλάβει ο Κόκκαλης και θα διώξει σε κόρνερ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γ. Σαρής, Κελαϊδής, Πατελάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 6’ πεν, 58’ (Σ), 66’ (Σ) Κόκκαλης – 11’ (Σ), 43’ (Κ) Λαζίδης.

ΑΣΙΣΤ: 58’ Φ. Ιμπραχίμι, 66’ Μαγαράκης – 11’ Φράγκος, 43’ Σουχλάκης.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 6’ Μπουλής.

ΥΠΕΠΕΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 6’ Πρινιανάκης.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τριποδιανός, Μαυρής, Γεωργιουδάκης (22’ λ.τ. Σαρινάκης, 60’ Βροντάκης), Ρ. Αποστολάκης, Κόκκαλης, Μπουλής (60’ Σπυριδάκης), Μαγαράκης, Μάλτσι, Λελεδάκης (76’ Π. Ποθουλάκης), Παπανδρέου, Φ. Ιμπραχίμι.

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ (Νίκος Μαθιουδάκης): Μανιαδάκης, Πρινιανάκης, Σουχλάκης, Γεωργούλης, Αιχμαλωτίδης (86’ Μερτίρι), Ντέτσκα (72’ Χαλκιαδάκης), Μάγγος, Λαζίδης, Βαρουξάκης, Φράγκος, Τσομολάρι (72’ Γαλερός).

Προηγούμενο άρθροΠρώτο ματς στο «σπίτι» μας για την Α’ ΕΠΣΡ σήμερα (11.00) με Ρεθυμνιακό
Επόμενο άρθροΣτις 16.00 την Τετάρτη 20/10 με Αστέρα Περάματος για το Κύπελλο ΕΠΣΡ