Ήττα στις λεπτομέρειες σε ένα ακόμη παιχνίδι για την ομάδα μας, η οποία χωρίς να είναι χειρότερη από τον Ποσειδώνα λύγισε στο φινάλε με 3-1 σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Γερανίου.

Η ομάδα μας ήταν ανταγωνιστική για ένα ακόμη παιχνίδι και άξιζε κάτι καλύτερο από την ήττα, απέναντι σε μία δυνατή ομάδα που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η αναμέτρηση του Γερανίου είχε κύριο χαρακτηριστικό τη δύναμη και πήγε στις προσωπικές μονομαχίες ένεκα και του μικρού διαστάσεων αγωνιστικού χώρου. Η ομάδα μας παρότι με το «καλημέρα» του ματς βρέθηκε πίσω στο σκορ, χάρη σε ένα όμορφο γκολ του Καργάκη (12’), έβγαλε αντίδραση και στο υπόλοιπο του α’ μέρους δημιούργησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες με σημαντικότερη την απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Ζότο στο 31’. Τελικά ο ταλαντούχος μέσος ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα στο 62’ μετά από όμορφη ενέργεια και σουτ, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Το γκολ του Σπανίδη στο 74’ έδωσε προβάδισμα υπέρ του Ποσειδώνα, γέρνοντας την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων, η ομάδα μας πίεσε για την ισοφάριση, αλλά σε μια αντεπίθεση οι Γερανιώτες στο 95’ διαμόρφωσαν το τελικό 3-1 με γκολ του Ι.Κ. Σηφακάκη. Άτυχος της αναμέτρησης ο Ανδρέας Πολυδώρου, ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης, αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Φάσεις και γκολ
12’ ο Κριτσωτάκης συγκλίνει από αριστερά προς τον άξονα και τελευταία στιγμή αφήνει την μπάλα στον επερχόμενο Καργάκη, ο οποίος με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στο δεξί «Γ» του Τσιλιμπάρη, για το 1-0.

17’ καλό σουτ του Ι. Τσακάλη, η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

29’ σέντρα του Βέλκοφ, ο Μπαξεβάνης θα πιάσει την κεφαλιά, αλλά ο Τσιλιμπάρης θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

31’ προσπάθεια του Κωστόπουλου, ο οποίος θα πιάσει άτσαλα το σουτ, αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Ζότο ο οποίος αμαρκάριστος από το ύψος της μικρής περιοχής θα πλασάρει πάνω από τα δοκάρια, χάνοντας τεράστια ευκαιρία για την ομάδα μας.

37’ καλό σουτ του Ζότο η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

42’ σουτ του Λαδιανού, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό παίρνει ύψος, αλλά ο Καλιαφεντάκης θα μπλοκάρει.

54’ καλή εκτέλεση φάουλ του Βλαστού η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

62’ ο Ζότο με όμορφη ενέργεια κέρδισε μια κόντρα και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ισοφαρίζοντας σε 1-1 και ενώ η ομάδα μας αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Α. Πολυδώρου.

74’ ο Βλαστός θα βρεθεί αμαρκάριστος έξω από την μεγάλη περιοχή, το σουτ του οποίου θα διώξει ο Τσιλιμπάρης, αλλά ο επερχόμενος Σπανίδης με κοντινό πλασέ θα πετύχει το 2-1.

82’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο προπονητής του Ποσειδώνα Ανδρέας Τσουπάκης για διαμαρτυρία.

88’ αντεπίθεση του Ποσειδώνα με τον Καργάκη μέσα από την περιοχή να σουτάρει άουτ.

90’+2’ αποβάλλεται με 2η κίτρινη ο Πάγκαλος με την ομάδα μας να μένει με 10 παίκτες.

90’+5’ νέα αντεπίθεση του Ποσειδώνα με τον Καργάκη να «κόβει» την μπάλα και ο Ι.Κ. Σηφακάκης με ξερό σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Τσιλιμπάρη για το 3-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ι. Χατζημπεκιάρης, Συργούνη,

ΤΑ ΓΚΟΛ: 12’ (Σ) Καργάκης, 74’ (Σ) Σπανίδης, 95’ (Σ) Ι.Κ. Σηφακάκης – 62’ (Σ) Ζότο.

ΑΣΙΣΤ (2-0): 12’ Κριτσωτάκης, 95’ Καργάκης.

ΚΟΚΚΙΝΗ: 90’+2’ Πάγκαλος (2η κίτρινη).

ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Ανδρέας Τσουπάκης): Καλιαφεντάκης, Πετρογιαννάκης, Στελίκος, Βέλκοφ, Βλαστός, Γ. Νικολακάκης, Καργάκης, Σπανίδης, Μπαξεβάνης, Μαρτιμιανάκης, Κριτσωτάκης.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τσιλιμπάρης, Γ. Τζαγκαράκης (46’ Πολύχρονος), Σαμιώτης, Α. Πολυδώρου (62’ λ.τ. Σκαλιδάκης), Δ. Κωστόπουλος, Ζότο, Μαυρής, Λαδιανός (87’ Π. Πολυδώρου), Ευτ. Στεφανάκης, Πάγκαλος, Ιβ. Τσακάλη (84’ Λελεδάκης).

Προηγούμενο άρθροΤην Κυριακή η ομάδα Κ16 της ΕΑΠ εντός με Αστέρα Περάματος
Επόμενο άρθροΝέες εμπειρίες από την ήττα από τον ΟΚΑ Αρκάδι για τις Παγκορασίδες μας