Λύγισε και από την κούραση… στο β’ μέρος η ομάδα μας

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας στα Μισίρια με 4-2 από την Δόξα Πλατανέ σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ, πληρώνοντας και την κούραση αφού το σημερινό ήταν το 3ο παιχνίδι μέσα σε 6 ημέρες.

Η ομάδα μας στο α’ ημίχρονο στάθηκε εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο, προηγήθηκε είχε 2-3 ακόμη ευκαιρίες για ένα ακόμη γκολ, αλλά σε μια ανύποπτη φάση ισοφαρίστηκε (1-1). Στο 44’ ο διαιτητής Ρ. Σταυρουλάκης «χάρισε» την απευθείας κόκκινη στον Α. Δελήμπαση, ο οποίος  έκανε αντιαθλητικό μαρκάρισμα πάνω στον Ρ. Αποστολάκη.

Στην επανάληψη η Δόξα Πλατανέ είχε περισσότερες δυνάμεις και φρεσκάδα, εκμεταλλευόμενη και το γρήγορο προβάδισμα που πήρε στο 50’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για να φτάσει στο 3-1 στο 68’. Στο 84’ η ομάδα μας μείωσε σε 3-2,  αλλά 2’ αργότερα διαμορφώθηκε το τελικό 4-2, ενώ στο 90’ ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Κόκκαλη για επιθετικό φάουλ.

Φάσεις και Γκολ

12’ μπαλιά του Φ. Ιμπραχίμι, ο Ρ. Αποστολάκης θα κοντρολάρει και με όμορφο πλασέ θα ανοίξει το σκορ για την ομάδα μας, 0-1.

32’ σέντρα του Καργάκη, ο Παπανδρέου στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, άθελα του, την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας μας, 1-1.

40’ καλό σουτ του Δελήμπαση, η μπάλα θα φύγει άουτ.

41’ καλό σουτ του Χαραλαμπάκη,η μπάλα θα φύγει ελάχιστα άουτ.

42’ όμορφη ενέργεια του Μάλτσι και σέντρα, αλλά το σουτ του Κόκκαλη, διώχνει ο Πολιουδάκης.

44’ ιδιαίτερα σκληρό μαρκάρισμα του Α. Δελήμπαση πάνω στον Ρ. Αποστολάκη, αλλά ο κ. Ρ. Σταυρουλάκης είναι επιεικής και τον παρατηρεί απλά με κίτρινη κάρτα.

49’ ανατροπή του Νάτσκοφ από τον Τζαγκαράκη και ο κ. Σταυρουλάκης θα δώσει πέναλτι.

50’ Ο Δελήμπασης εκτελεί εύστοχα το πέναλτι για το 2-1 της Δόξας Πλατανέ.

59’ σουτ του Δελήμπαση θα διώξει σε κόρνερ ο Τριποδιανός.

68’ Νάτσκοφ και Καργάκης παίζουν όμορφα το «1-2» με τον πρώτο να πλασάρει εύστοχα για το 3-1 της Δόξας.

84’ κόρνερ Σπυριδάκη, ο Ι. Τσακάλι με σουτ από το σημείο του πέναλτι μειώνει σε 3-2 για την ομάδα μας.

86’ σουτ του Νούρτσε θα διώξει ο Τριποδιανός, η μπάλα θα φτάσει στον Καργάκη, ο οποίος με πανέμορφο σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τριποδιανού για το 4-2.

90’ σέντρα Φ. Ιμπραχίμι, ο Κόκκαλης σκοράρει με κεφαλιά, αλλά το γκολ ακυρώνεται ως επιθετικό φάουλ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρ. Σταυρουλάκης, Λιοδάκης, Βαρβαντάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 32’ αυτογκόλ Παπανδρέου, 50’ πεν. Στ. Δελήμπασης, 68’ (Σ) Νάτσκοφ, 86’ (Σ) Καργάκης – 12’ (Σ) Ρ. Αποστολάκης, 84’ (Σ) Ι. Τσακάλι.

ΑΣΙΣΤ: 68’ Καργάκης – 12’ Φ. Ιμπραχίμι, 84’ Σπυριδάκης.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 49’ Νάτσκοφ.

ΥΠΕΠΕΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 49’ Τζαγκαράκης.

ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕ (Μιχάλης Δεληγιαννάκης): Πολιουδάκης, Βαρδουνιώτης, Σκαλιδάκης (46’ Νάτσκοφ, 90’+ Μ. Σεφουλάι), Αλ. Δελήμπασης (46’ Θωμάκος), Μιχελιδάκης, Ξενοκαλάκης, Μαγιάφας, Στ. Δελήμπασης, Μαγάκης, Καργάκης (89’ Ρ. Κοσκινάς), Ο. Σεφουλάι.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τριποδιανός, Μαυρής, Κόκκαλης, Μαγαράκης (69’ Βροντάκης), Τζαγκαράκης, Μάλτσι, Παπανδρέου, Χαραλαμπάκης (69’ Σταυριδάκης), Π. Ποθουλάκης (46’ Σπυριδάκης), Φ. Ιμπραχίμι, Ρ. Αποστολάκης (46’ Ι. Τσακάλι).

Exit mobile version