Έβγαζε φωτιές… στην επίθεση, είχε κενά στην άμυνα στο 3-4 με τον Ποσειδώνα

Χορταστικό σε γκολ και θέαμα ήταν το τέταρτο φιλικό της ομάδας μας το βράδυ της Τετάρτης (4/9) στο γήπεδο Ατσιποπούλου, απέναντι στον Ποσειδώνα Γερανίου ο οποίος επικράτησε με 3-4.

Η ομάδα μας ξεδίπλωσε τις επιθετικές της αρετές απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα της Α’ κατηγορίας, δείχνοντας στον κόουτς Κώστα Πολύχρονο τα κομμάτια κυρίως στα μετόπισθεν, όπου χρήζουν βελτίωσης τις επόμενες ημέρες της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Όπως και να έχει, οι εντυπώσεις που αφήνει η ομάδα μας μέχρι στιγμής τις 4 εβδομάδες της προετοιμασίας, με την σκληρή δουλειά να συνεχίζεται ώστε να είναι έτοιμη στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της.

Η Ε.Α.Π. μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε μόλις στο 4’ να ανοίξει το σκορ με όμορφο πλασέ του Καλτσουνίδη, ενώ στο 16’ ο Δαμανάκης αστόχησε. Στο 22’ ο Ι.Σ. Σηφακάκης ισοφάρισε σε 1-1, με τον Παντελίδη να στερεί το γκολ στον Δαμανάκη στο 26’, όπως και στο 37’. Στο 38’ ο Χαϊτίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πέτυχε το 1-2 για τον Ποσειδώνα. Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ραφαήλ Αποστολάκης με όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ έγραψε το 1-3, αλλά η ομάδα μας έβγαλε αντίδραση, μειώνοντας αρχικά σε 2-3 με εξαιρετικό πλασέ του Καζαμία (58’) και ισοφάρισε σε 3-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Εμ. Παυλάκη (66’), το οποίο κέρδισε ο Κ. Παυλάκης. Ενδιάμεσα ο Σπύρος Χαραλαμπάκης έσωσε τετ α τετ με τον Ι.Κ. Σηφακάκη και στο 65’ ο Δαμανάκης σούταρε ελάχιστα άουτ. Στο 69’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν δεύτερο πέναλτι με τον Χαϊτίδη να διαμορφώνει το τελικό 3-4. Η ομάδα μας προσπάθησε στο φινάλε για νέα ισοφάρισε αλλά ο Δαμανάκης νικήθηκε στο 72’ από τον Τριποδιανό και στο 79’ σούταρε άουτ.

Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Τσιλιμπάρης (46’ Σπ. Χαραλαμπάκης, 78’ Βροντάκης), Μπράχο (46’ Κ. Παυλάκης), Στεφανάκης, Λίτσι (46’ Καρδαράς), Εμ. Παυλάκης, Μαγαράκης, Τσέλακ, Καλτσουνίδης (60’ Τσακάλη), Καζαμίας, Σαρινάκης (60’ Ευαγ. Λαδιανός), Εμ. Δαμανάκης.

ΑΟ Ποσειδών (Χρήστος Βασιλείου): Παντελίδης (46’ Τριποδιανός), Καρυλάκης, Τσαπόκου, Α. Κοσκινάς, Ν. Σταρράς (61’ Νικηφόρος), Ν. Αποστολάκης, Ρ. Αποστολάκης, Χαϊτίδης, Λέσι, Γαλερός, Ι.Κ. Σηφακάκης.

Έπαιξαν ακόμη οι Βουγιούκας, Πετράκης, Λ. Αποστολάκης.

Exit mobile version