Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας στα Μισίρια με 4-2 από την Δόξα Πλατανέ σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ, πληρώνοντας και την κούραση αφού το σημερινό ήταν το 3ο παιχνίδι μέσα σε 6 ημέρες.

Η ομάδα μας στο α’ ημίχρονο στάθηκε εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο, προηγήθηκε είχε 2-3 ακόμη ευκαιρίες για ένα ακόμη γκολ, αλλά σε μια ανύποπτη φάση ισοφαρίστηκε (1-1). Στο 44’ ο διαιτητής Ρ. Σταυρουλάκης «χάρισε» την απευθείας κόκκινη στον Α. Δελήμπαση, ο οποίος  έκανε αντιαθλητικό μαρκάρισμα πάνω στον Ρ. Αποστολάκη.

Στην επανάληψη η Δόξα Πλατανέ είχε περισσότερες δυνάμεις και φρεσκάδα, εκμεταλλευόμενη και το γρήγορο προβάδισμα που πήρε στο 50’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για να φτάσει στο 3-1 στο 68’. Στο 84’ η ομάδα μας μείωσε σε 3-2,  αλλά 2’ αργότερα διαμορφώθηκε το τελικό 4-2, ενώ στο 90’ ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Κόκκαλη για επιθετικό φάουλ.

Φάσεις και Γκολ

12’ μπαλιά του Φ. Ιμπραχίμι, ο Ρ. Αποστολάκης θα κοντρολάρει και με όμορφο πλασέ θα ανοίξει το σκορ για την ομάδα μας, 0-1.

32’ σέντρα του Καργάκη, ο Παπανδρέου στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, άθελα του, την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας μας, 1-1.

40’ καλό σουτ του Δελήμπαση, η μπάλα θα φύγει άουτ.

41’ καλό σουτ του Χαραλαμπάκη,η μπάλα θα φύγει ελάχιστα άουτ.

42’ όμορφη ενέργεια του Μάλτσι και σέντρα, αλλά το σουτ του Κόκκαλη, διώχνει ο Πολιουδάκης.

44’ ιδιαίτερα σκληρό μαρκάρισμα του Α. Δελήμπαση πάνω στον Ρ. Αποστολάκη, αλλά ο κ. Ρ. Σταυρουλάκης είναι επιεικής και τον παρατηρεί απλά με κίτρινη κάρτα.

49’ ανατροπή του Νάτσκοφ από τον Τζαγκαράκη και ο κ. Σταυρουλάκης θα δώσει πέναλτι.

50’ Ο Δελήμπασης εκτελεί εύστοχα το πέναλτι για το 2-1 της Δόξας Πλατανέ.

59’ σουτ του Δελήμπαση θα διώξει σε κόρνερ ο Τριποδιανός.

68’ Νάτσκοφ και Καργάκης παίζουν όμορφα το «1-2» με τον πρώτο να πλασάρει εύστοχα για το 3-1 της Δόξας.

84’ κόρνερ Σπυριδάκη, ο Ι. Τσακάλι με σουτ από το σημείο του πέναλτι μειώνει σε 3-2 για την ομάδα μας.

86’ σουτ του Νούρτσε θα διώξει ο Τριποδιανός, η μπάλα θα φτάσει στον Καργάκη, ο οποίος με πανέμορφο σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τριποδιανού για το 4-2.

90’ σέντρα Φ. Ιμπραχίμι, ο Κόκκαλης σκοράρει με κεφαλιά, αλλά το γκολ ακυρώνεται ως επιθετικό φάουλ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρ. Σταυρουλάκης, Λιοδάκης, Βαρβαντάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 32’ αυτογκόλ Παπανδρέου, 50’ πεν. Στ. Δελήμπασης, 68’ (Σ) Νάτσκοφ, 86’ (Σ) Καργάκης – 12’ (Σ) Ρ. Αποστολάκης, 84’ (Σ) Ι. Τσακάλι.

ΑΣΙΣΤ: 68’ Καργάκης – 12’ Φ. Ιμπραχίμι, 84’ Σπυριδάκης.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 49’ Νάτσκοφ.

ΥΠΕΠΕΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 49’ Τζαγκαράκης.

ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕ (Μιχάλης Δεληγιαννάκης): Πολιουδάκης, Βαρδουνιώτης, Σκαλιδάκης (46’ Νάτσκοφ, 90’+ Μ. Σεφουλάι), Αλ. Δελήμπασης (46’ Θωμάκος), Μιχελιδάκης, Ξενοκαλάκης, Μαγιάφας, Στ. Δελήμπασης, Μαγάκης, Καργάκης (89’ Ρ. Κοσκινάς), Ο. Σεφουλάι.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τριποδιανός, Μαυρής, Κόκκαλης, Μαγαράκης (69’ Βροντάκης), Τζαγκαράκης, Μάλτσι, Παπανδρέου, Χαραλαμπάκης (69’ Σταυριδάκης), Π. Ποθουλάκης (46’ Σπυριδάκης), Φ. Ιμπραχίμι, Ρ. Αποστολάκης (46’ Ι. Τσακάλι).

Προηγούμενο άρθροΝέα αποστολή… στα Μισίρια σήμερα (16.00) με Δόξα Πλατανέ
Επόμενο άρθροΈσμιξε ξανά… εκτός γηπέδου η οικογένεια μας (photos)!