Στις εγκαταστάσεις μας, στο γήπεδο Ατσιποπούλου θα βρεθεί το διήμερο 21 και 22 Νοεμβρίου θα βρεθεί ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Δικτύου Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Ηλίας Κυριακίδης.

Μετά από 2 χρόνια που ταλαιπωρηθήκαμε όλοι με την πανδημία του κορωνοϊού επιστρέφει και πάλι η κεντρική Ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο γήπεδο μας ώστε ο κ. Κυριακίδης να αξιολογήσει και κατευθύνει ποδοσφαιριστές και προπονητές σε προπονητικές μονάδες και όχι μόνο, τηρώντας απαρέγκλιτα και αυστηρά τα Υγειονομικά πρωτόκολλα.

Αρχικά την Κυριακή 21 Νοεμβρίου από τις 10.00 το πρωί ως και τις 15.00 το απόγευμα στο γήπεδο Ατσιποπούλου θα βρεθούν οι συνεργαζόμενες Ακαδημίες της Κρήτης που είναι ενταγμένες στο Δίκτυο της ΠΑΕ ΑΕΚ. Πλην της επίσημα συνεργαζόμενης Ακαδημίας της στο Ρέθυμνο την Ε.Α.Π., στο γήπεδο Ατσιποπούλου την Κυριακή θα βρεθούν και τα τμήματα Κ10, Κ12, Κ14, Κ16 του Άρης Σούδας από τα Χανιά και της ΑΕ Κρητών από το Ηράκλειο, όπου θα συμμετάσχουν σε φιλικά τουρνουά.

Αντιστοίχως την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου ο κ. Ηλίας Κυριακίδης θα βρεθεί το απόγευμα (16.30-19.30) στο γήπεδο Ατσιποπούλου, όπου θα παρακολουθήσει τις προπονήσεις όλων των ηλικιακών τμημάτων της Ακαδημίας μας, δίνοντας την απαιτούμενη καθοδήγηση προπονητικών μονάδων.

Προηγούμενο άρθροΙσόπαλη (2-2) στην πρεμιέρα η Κ16 στους Αρμένους
Επόμενο άρθροΤην Τρίτη (23/11, 19.30) η Κ16 στο Ατσιπόπουλο με Άρη