Ολοκληρώθηκε για μία ακόμη χρονιά η ποδοσφαιρική και κοινωνική δράση της Ακαδημίας μας που αποτελεί θεσμό τα τελευταία χρόνια στο Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο. Η αυλαία της «7ης Χριστουγεννιάτικης Εβδομάδας» που διοργάνωσε επιτυχώς η ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ (συνεργαζόμενη στο Ρέθυμνο, με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ), «έπεσε» το πρωί της Παραμονής των Χριστουγέννων (Σάββατο 24/12) στους Ιερούς Ναούς Αγίου Ελευθερίου στο Ατσιπόπουλο και Αγίου Αντωνίου στον Πρινέ. Εκεί βρέθηκε αντιπροσωπεία της ομάδας μας παραδίδοντας τρόφιμα μακράς διαρκείας που συγκεντρώθηκαν από όλους τους συμμετέχοντες, κατά την διάρκεια της πενθήμερης εκδήλωσης που έλαβε χώρα στο γήπεδο Ατσιποπούλου.

Ο Πρόεδρος της ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ κ. Νίκος Βερνάδος, ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Δομαζάκης, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας μας κ. Παντελής Κατικάς και ο Προπονητής της Ανδρικής ομάδας αλλά και της Ακαδημίας κ. Κώστας Πολύχρονος, αρχικά επισκέφθηκαν τον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στην ενορία Πρινέ παραδίδοντας τρόφιμα στον πατήρ Ανδρέα Μπεμπή.

Ακολούθως, η αντιπροσωπεία της ομάδας μας παρέδωσε τρόφιμα και στην ενορία Ατσιποπούλου στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου, τα οποία παρέλαβαν ο εφημέριος Ατσιποπούλου πατήρ Μιχαήλ Μυστράκης και οι Εκκλησιαστικοί Επίτροποι κ.κ. Νικόλαος Ροδινός, Στυλιανός Δημητρακάκης, Ευάγγελος Βερνάδος και Αντώνιος Βογιατζιδάκης.

Η «7η Χριστουγεννιάτικη Εβδομάδα» στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία για μία ακόμη χρονιά, η οποία διεξήχθη από την Δευτέρα 19 ως και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, τις απογευματινές ώρες. Στο γήπεδο Ατσιποπούλου διεξήχθη σειρά φιλικών παιχνιδιών όλων των ηλικιακών τμημάτων της Ακαδημίας της Ε.Α.Π. (Κ6. Κ8, Κ10, Κ12, Κ14, Κ16) φιλοξενώντας αντίστοιχα τμήματα από τις Ακαδημίες Ρεθυμνιακού, ΑΟ Άρη Ρεθύμνου, ΑΟΝ Αστέρα, ΟΦ Αρμένων και Ολυμπιακού Ρεθύμνου. Στόχος της «7ης Χριστουγεννιάτικης Εβδομάδας» πέρα από την χαρά του παιχνιδιού, ήταν να ενδυναμώσει την κοινωνική ευαισθησία, τη συνεργασία, το εφ’ αγωνίζεστε, το σεβασμό στα παιδιά της Ακαδημίας μας, αλλά και σε όλα που συμμετείχαν σε αυτήν.

Αυτό το πενθήμερο το γήπεδο Ατσιπιπούλου φόρεσε λοιπόν τα γιορτινά του, υποδεχόμενο τους μικρούς φίλους μας από τις Ακαδημίες του Ρεθύμνου και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν δόθηκε αναμνηστικό δίπλωμα.

Ειδικότερα τα παιδιά των ηλικιακών τμημάτων Κ16 & Κ14 της Ακαδημίας μας, είχαν την ευκαιρία να επιμορφωθούν για τους Κανονισμούς Διαιτησίας σε σχετικό Σεμινάριο το οποίο παρέδωσε την Τρίτη (20/12) ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΡ κ. Κυριάκος Δελήμπασης, τον οποίο και ευχαριστούμε.

Παράλληλα οι μικροί ποδοσφαιριστές της Ε.Α.Π. ομόρφυναν το δεύτερο «σπίτι» τους, το γήπεδο μας, με στολίδια της επιλογής τους, τα οποία έφεραν. Επιπλέον, την Παρασκευή (23/12) οι ποδοσφαιριστές όλων των ηλικιακών τμημάτων της Ακαδημίας μας αντάλλαξαν από ένα συμβολικό δώρο

Η διοίκηση και συνολικά ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ ευχαριστεί θερμά τα σωματεία Ρεθυμνιακός ΑΟ, ΑΟ Άρης Ρεθύμνου, ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου, ΟΦ Αρμένων και Ολυμπιακός Ρεθύμνου για την συμμετοχή τους στην «7η Χριστουγεννιάτικη Εβδομάδα» και ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και χαρά.

Με την ολοκλήρωση της «7ης Χριστουγεννιάτικης Εβδομάδας», η Ακαδημία μας θα παραμείνει κλειστή από τις 24 Δεκεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, ανοίγοντας ξανά τις πύλες της, την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου.

Ακολουθεί Φωτορεπορτάζ από όλες τις δράσεις

Προηγούμενο άρθροΞεκινάει την Δευτέρα η «7η Χριστουγεννιάτικη Εβδομάδα» στο γήπεδο Ατσιποπούλου
Επόμενο άρθροΦιλική ισοπαλία (2-2) με την Μικτή Κ16 η Ε.Α.Π.