Στην γειτονιά των αγγέλων βρίσκεται από την Κυριακή νωρίς το μεσημέρι η ψυχή της ομάδας μας, ο δικός μας άνθρωπος Γιώργος Δαλέντζας, βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένεια της Ε.Α.Π. και συνάμα την κοινωνία του Ατσιποποπούλου. Σε ηλικία 80 ετών, ο εκ των ιδρυτών της Ένωσης Ατσιποπούλου Πρινέ έφυγε από κοντά μας, αλλά όχι από την μνήμη και την καρδιά μας…

Η αγέρωχη και καλοσυνάτη φιγούρα του θα μας συντροφεύει για πάντα βλέποντας το όραμα του να υλοποιείται, με εκατοντάδες παιδιά του Ατσιποπούλου, του Πρινέ και της ευρύτερης περιοχής να έχουν βρει την ποδοσφαιρική τους στέγη και να κυνηγούν τα όνειρα τους. Το όραμα του ως γενικός γραμματέας του Άφοβου Ατσιποπούλου, από το μακρινό 1988, όταν μαζί με τον συνοδοιπόρο του Γιώργο Γεωργαλή (ομόλογος του Ολυμπιακού Πρινέ), «γέννησαν» την Ένωση Ατσιποπούλου Πρινέ, όχι απλά πήρε σάρκα και οστά, αλλά μεγαλουργεί. Η προσφορά στον σύλλογο, που αγάπησε όσο τίποτε άλλο, μετά την οικογένεια του φυσικά (της γυναίκας του Κατερίνας και των παιδιών του, Τούλα, Μιχάλη, Αγγελικής) ανεκτίμητη. Εξάλλου η παρουσία του στο Δ.Σ. της ομάδας μας από το 1988 που ιδρύθηκε μέχρι και πριν από μερικούς μήνες τα λέει όλα…

Όπως ανεκτίμητη και η προσφορά του στην κοινωνία του Ατσιπιπούλου, στα δρώμενα του χωριού, στην τιμή της ιστορίας και των παραδόσεων, ως ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ατσιποπούλου και στο Δ.Σ. της ενορίας Ατσιποπούλου. Δήλωνε πάντα παρών, με την προθυμία, την προσφορά, την εμπειρία και τις γνώσεις του να αποτελούν τον φάρο για να συνεχίσουμε να πρεσβεύουμε τις αξίες και την φιλοσοφία του.

Στο άκουσμα της απώλειας του αγαπημένου μας Γιώργου Δαλέντζα το Δ.Σ. της ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ συνεδρίασε εκτάκτως την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 και αποφάσισε τα ακόλουθα:

-1. Να παραστεί σύσσωμη η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα στην εξόδιο ακολουθία του.

-2. Να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας, με τον ΟΦ Αρμένων την Κυριακή 12/01/2020.

-3. Να φέρουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μαύρα περιβραχιόνια σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής σεζόν.
-4. Να κατατεθεί χρηματικό ποσό σε ευαγές ίδρυμα, αντί στεφάνου στην μνήμη του.

-5. Να παραδοθεί το παρόν ψήφισμα στους οικείους του.

-6. Την διεξαγωγή τουρνουά ποδοσφαίρου στην μνήμη του.

-7. Ως ελάχιστο φόρο τιμής τα αποδυτήρια της ανδρικής μας ομάδας να φέρουν το όνομα του.

Εξάλλου Γιώργη, η ψυχή και η καρδιά σου θα είναι πάντα εδώ…

* Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Τρίτη 7 Ιανουαρίου στις 15.00 το απόγευμα στο Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στο Ατσιπόπουλο.

Προηγούμενο άρθροΚοίταξε στα μάτια και τον ΑΟΝ Αστέρα, ήττα (3-2) στο 86’!
Επόμενο άρθροΤο Σάββατο (10.00) με Άρη η Κ16 της ΕΑΠ